ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Σφριγηλός και νεανικός λαιμός με Necklift

Ο λαιμός είναι είναι από σημεία του σώματος που υφίστανται ευκολότερα και πιο νωρίς την φθορά του χρόνου.

Πολύ συχνή είναι η συσσώρευση λίπους στην περιοχή αυτή όπου μπορεί να γίνει είτε κάτω από το δέρμα (pre platysma), είτε κάτω από το μυώδες πλάτυσμα (post platysma fat). Η πλαστική χειρουργική απαντά με λίφτινγκ λαιμού προκειμένου να επαναφέρει την νεανικότητα της περιοχής.

Η διαδικασία

Η επέμβαση γίνεται με ολική αναισθησία ή μέθη ανάλογα με την έκταση του προβλήματος, ενώ είναι απαραίτητη μία διανυκτέρευση στο νοσοκομείο.

Οι τομές γίνονται πίσω από τα αυτιά και φτάνουν μέχρι το τριχωτό της κεφαλής, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο οι τομές να γίνουν κατά μήκος της φυσικής γραμμής που βρίσκεται μπροστά από το λοβό του αυτιού. Σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται να γίνει και μια μικροσκοπική τομή κάτω από το πηγούνι. Η ανάσπαση του δέρματος από τους υποκείμενους μύες και η απομάκρυνση του λίπους, γίνονται μέσα από τις τομές. Μετά την ολοκλήρωση του Necklift, οι μύες επανέρχονται στην αρχική τους θέση με τη βοήθεια ραμμάτων, ενώ το δέρμα, αφού αφαιρεθεί η περίσσειά του, συρράπτεται με ιδιαιτέρως λεπτά ράμματα.

Ποιος είναι ο χρόνος ανάρρωσης μετά το χειρουργείο neck lift

Με τις σύγχρονες ατραυματικές τεχνικές – το χειρουργείο γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη – ο ασθενής μπορεί να επανέλθει στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς ιδιαίτερες εμφανείς εκχυμώσεις και οιδήματα σε διάστημα από 7 έως 15 ημέρες.

Πόσο επώδυνο είναι το χειρουργείο

Το συγκεκριμένο χειρουργείο είναι σχεδόν ανώδυνο για τον ασθενή, τόσο κατά τη διάρκειά του, όσο και μετεγχειρητικά.

Πόσο ασφαλές είναι για ένα καπνιστή

Απαραίτητη προϋπόθεση για να υποβληθεί ένα καπνιστής στη συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση είναι η διακοπή του καπνίσματος για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 3-4 εβδομάδων.

Ποια άτομα υποβάλλονται σε neck lift

Γίνεται στα άτομα, τα οποία παρουσιάζουν κυρίως χαλάρωση και εμφανείς πτυχές στη περιοχή του λαιμού.

Πότε το αποτέλεσμα κρίνεται ικανοποιητικό

Το αισθητικό αποτέλεσμα της συγκεκριμένης χειρουργικής επέμβασης κρίνεται ικανοποιητικό όταν υπάρχει μετεγχειρητικά ένας σφριγηλός λαιμός χωρίς μυϊκές μπάντες να προβάλλουν. Ένας έμπειρος γιατρός διαθέτει πάντα το απαραίτητο φωτογραφικό αρχείο που αποδεικνύει την ποιότητα της δουλειάς του.