ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Thermage Lifting χωρίς νυστέρι

Αν κάτι έχει αλλάξει στο χώρο της αισθητικής πλαστικής τα τελευταία 5 χρόνια, αυτό είναι η απήχηση των τεχνικών μη παρεμβατικής αγωγής.

Εξαιρετικά αποτελέσματα προσφέρουν τα λέιζερ, οι ενέσιμες θερα­πείες με μεσοθεραπεία, με υαλουρονικό οξύ ή με μπότοξ, το οποίο βρίσκεται πρώτο στις προτιμήσεις των γυναικών, χωρίς να παραγνωρίζουμε τις εξελίξεις στα δερμοκαλλυντικά. 

Όταν, μάλιστα, γίνεται και συνδυασμός μεθόδων, γιατί η καθεμία δρα με διαφορετικό τρόπο πάνω στο δέρμα, τότε το αθροιστικό αποτέλεσμα είναι καλύτερο και μεγαλύτερης διάρκειας. Το ζητούμενο είναι να μην προκληθεί αλλοίωση των χαρακτηριστικών, να μην επιβαρύνεται η φυσική βιολογική εξέλιξη του δέρματος και τα αποτελέσματα να έχουν διάρκεια. 

Το thermage είναι μια εξελιγμένη τεχνολογία μονοπολικών ραδιοκυμάτων (RF) η οποία δρα στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος χρησιμοποιώντας τη θερμική τους δράση για την ενεργοποίηση των μηχανισμών ανάπλασης.

Η διαδικασία

Χρησιμοποιούνται ειδικές κεφαλές, οι οποίες μετακινούνται από το ένα σημείο του προσώπου στο άλλο, «σκανάροντας» όλο το πρόσωπο με περισσότερη επιμονή στα σημεία όπου εμφανίζεται η χαλάρωση.

Η πρώτη συνεδρία κρατά γύρω στα 40 λεπτά. Η ανάπλαση ολοκληρώνεται στους 3-4 μήνες.

Τα αποτελέσματά μπορεί να είναι ορατά και από την πρώτη συνεδρία. Διαρκούν 2-3 χρόνια, αλλά ακόμη και στο τέλος αυτής της περιόδου το δέρμα δείχνει 3-4 χρόνια «νεότερο» από τη βιολογική ηλικία. 

Τα πλεονεκτήματα

Η  θεραπεία συμβάλλει στην αναδόμηση του κολλαγόνου και ενεργο­ποιεί τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου, για να δώσει πιο νεανική εικόνα στην επιδερμίδα.

Συσφίγγει την περιοχή γύρω από τα μάτια και ειδικά στα άνω βλέφαρα, που έχουν την τάση να «κρεμάνε», ενώ μειώνει τη χαλάρωση και απαλύνει τις «σακούλες» στα κάτω βλέφαρα.

Τονίζει τα ζυγωματικά, ανορθώνει το περίγραμμα και το λαιμό, απαλύνει τις ρυτίδες και μειώνει αρκετά τις παρειακές αύλακες.

Έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα και στο σώμα, σε περιοχές όπως τα μπράτσα, η κοιλιά, οι μηροί και οι γλουτοί, καταπολεμώντας σημαντικά τη χαλάρωση.