ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Τι είναι η μεσοθεραπεία σύσφιξης DMAE

Το σφιχτό δέρμα είναι σημάδι νεότητας και υγείας και είναι κάτι που όλοι επιθυμούν να διατηρήσουν. Παρόλα αυτά καθώς μεγαλώνετε και ώντας εκτεθειμένοι στην ατμοσφαιρική ρύπανση, την ηλιακή ακτινοβολία αλλά το σύγχρονο τρόπο ζωής, το δέρμα χαλαρώνει και χάνει τη νεανική του όψη.

Η μεσοθεραπεία σύσφιξης είναι μια μέθοδος που έχει ως κύριο συστατικό το μόριο DMAE, το οποίο μάλιστα υπάρχει φυσικά στο σώμα μας, κάτι που το καθιστά ασφαλές και χωρίς παρενέργειες και επιπλοκές.

Τι πετυχαίνει

Η ουσία DMAE (διμεθυλαμινοαιθανόλη) προέρχεται από την ακετυλοχολίνη και παράγεται από τον εγκέφαλο του ανθρώπου. Έχει θεαματική επίδραση στο ανθρώπινο σώμα, αφού λειτουργεί σαν lifting και εγχεόμενο στο μεσαίο στρώμα του δέρματος «τεντώνει» τις μυικές ίνες, δημιουργώντας αποτέλεσμα σύσφιξης. Η τεχνική εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα, (πχ σε κοιλιά, μπράτσα, γλουτούς, ντεκολτέ) και γίνεται με μικροενέσεις, εύκολα και γρήγορα και χωρίς παρενέργειες.

Διαδικασία και αποθεραπεία

Η μεσοθεραπεία για σύσφιξη γίνεται χωρίς αναισθησία, μόνο με τη χρήση αναισθητικής κρέμας και διαρκεί περίπου 25-30 λεπτά, ανάλογα με την περιοχή που αντιμετωπίζεται. Μπορείτε μάλιστα να επιστρέψετε στις δραστηριότητές σας ακόμα και την ίδια ημέρα. Ίσως υπάρχει ελαφριά ερυθρότητα ή/και οίδημα στην περιοχή που όμως είναι φυσιολογική και σε 3-4 ημέρες υποχωρεί.

Η διαφορά φαίνεται από την πρώτη κιόλας συνεδρία και θα βλέπετε αποτελέσματα μετά από κάθε επίσκεψη, ωστόσο τα τελικά αποτελέσματα φαίνονται μετά από κάποιες εβδομάδες. Το δέρμα σας θα είναι αναζωογονημένο, πιο σφιχτό και πιο νεανικό.