ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Άμεση ανόρθωση γλουτών με μη επεμβατική θεραπεία

Μπορείτε ανώδυνα και χωρίς νυστέρι να αποκτήσετε τους γλουτούς των ονείρων σας!

Η μη επεμβατική θεραπεία Brazilian Lift βασίζεται στον επιτυχημένο συνδυασμό των νημάτων PDO (αγγειοχειρουργικά ράμματα πλήρως απορροφήσιμα) με το Macrolane (υαλουρονικό οξύ του σώματος που προσθέτει όγκο). Δίνετε έτσι, σχήμα και όγκο στους γλουτούς σας με φυσικό τρόπο.

Τι είναι και που εφαρμόζεται το Macrolane

Το Macrolane είναι ένα διάφανο κρυσταλλικό gel σταθεροποιημένου υαλουρονικού οξέος που προσθέτει όγκο στους ιστούς. Το υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό συστατικό του δέρματος, δεσμεύει το νερό και δίνει σχήμα και όγκο στο δέρμα.
Το gel Macrolane είναι βιοδιασπώμενο. Χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση και την βελτίωση του περιγράμματος του σώματος στους γλουτούς. Παρέχει άμεσα και μακράς διάρκειας αποτελέσματα χωρίς χειρουργική επέμβαση. Επίσης μπορεί να ομαλοποιήσει μικρό – ατέλειες του δέρματος, όπως αυτές που προκαλούνται μετά από λιποαναρρόφηση και χειρουργικές ουλές.

Τι είναι τα νήματα PDO

Τα νήματα PDO είναι (αγγειοχειρουργικά ράμματα πλήρως απορροφήσιμα σε 8-12 μήνες). Με πολύ λεπτή βελόνα δημιουργείται από τον ειδικό, ένα εσωτερικό πλέγμα μέσα στο δέρμα για την υποστήριξη και ανόρθωση των ιστών. Παράλληλα η εφαρμογή ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου.

Τα νήματα PDO διαθέτουν ασυναγώνιστα πλεονεκτήματα, όπως τον σύντομο χρόνο επέμβασης στο ιατρείο, την ανυπαρξία τομών και ουλών, το άμεσο ημιμόνιμο αποτέλεσμα, την πλήρη απορροφητικότητα και την διασφάλιση που παρέχει το απόλυτα ασφαλές CLASS III Medical Device.

Περιοχές εφαρμογής
• Στους γλουτούς για ανόρθωση & σύσφιξη
• Στο εσωτερικό των μηρών για σύσφιξη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.