ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Botox στα μαλλιά για εντυπωσιακή ανανέωση της τρίχας

Μπορείτε να κάνετε μπότοξ και στα μαλλιά σας και να επωφεληθείτε τα μέγιστα.

Η τεχνολογία του μποτοξ μαλλιών προσφέρει εντυπωσιακή ανανέωση στα μαλλιά, αναδομεί και ενισχύει την ζωτικότητα της τρίχας, ομορφαίνει και ενυδατώνει τα μαλλιά.

Το διάλυμα που προκύπτει και τελικά εφαρμόζεται στα μαλλιά διεγείρει την παραγωγή της κερατίνης, του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Η ισχυρή δράση των συστατικών του φτάνει μέχρι το φλοιό της τρίχας, αυξάνοντας το πάχος της κατά 20%. Αυξάνει την ελαστικότητα και την δύναμη της τρίχας από την ρίζα ως την άκρη με πλήρη εξάλειψη της ξηρότητας και τις ψαλίδας. Η σύνθεση της θεραπείας δεν περιέχει ισιωτικά συστατικά και έτσι το χτένισμα δεν έχει περιορισμούς, ενω ακόμα δεν περιέχει βλαβερά χημικά.

Η θεραπεία μαλλιών botox απαιτεί 1-2 μήνες και 3-4 επισκέψεις των 30-40 λεπτών στο κομμωτήριο για να ολοκληρωθεί και το αποτέλεσμα. Διαρκεί περίπου 3-5 μήνες και διαφέρει από τη θεραπεία κερατίνης, αφού όχι μόνο δεν περιλαμβάνει τη χρήση των ίδιων χημικών, αλλά και δεν ισιώνει τα μαλλιά επομένως, δεν υπάρχουν περιορισμοί στον τρόπο χτενίσματος των μαλλιών μετά την εφαρμογή της.  

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τους ειδικούς, το μπότοξ μαλλιών δεν πρέπει να εφαρμόζεται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Τα συστατικά

Βιταμίνη Ε: Ενυδατώνει, αναδομεί, θρέφει και προστατεύει τα μαλλιά, ενώ παράλληλα έχει αντιοξειδωτική δράση.

Αμινοξέα κερατίνης: Συγκρατούν την απαραίτητη υγρασία στην τρίχα.

Cashmere κερατίνη: Τονώνει και ενυδατώνει τα μαλλιά.

Υαλουρονικό νάτριο: Ενυδατώνει εις βάθος την τρίχα.

Πανθενόλη: Ενδυναμώνει τα μαλλιά, τα κάνει λεία και απαλά, ενυδατώνοντας τα σε βάθος.

Θαλάσσιο κολλαγόνο: Αναδομεί την τρίχα γεμίζοντας τα κατεστραμμένα της σημεία.

Τεταρτοταγείς εστέρες: Μειώνουν τα στατικά φορτία της τρίχας που δημιουργούν το φριζάρισμα.

Volumins: Δίνουν όγκο στα μαλλιά.

Η εφαρμογή της συγκεκριμένης θεραπείας για τα μαλλιά μπορεί να γίνει και στο σπίτι, αγοράζοντας τα ειδικά προϊόντα από το φαρμακείο. Είναι όμως προτιμότερο να γίνει στο κομμωτήριο από εξειδικευμένους ανθρώπους που γνωρίζουν την διαδικασία.

Η διαδικασία

* Λούσιμο με ειδικό σαμπουάν που έχει ουδέτερο PH και καθαρίζει τα μαλλιά, προετοιμάζοντας τα να δεχθούν τα συστατικά της θεραπείας. Σε αυτό το σημείο γίνεται εσκεμμένα παράλειψη του μαλακτικού.

* Σκούπισμα με πετσέτα.

* Χώρισμα των μαλλιών σε τούφες, όπως γίνεται και με την βαφή.

* Εφαρμογή του προϊόντος μπότοξ σε όλο το μήκος της τρίχας και μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, ώστε να απορροφηθεί καλύτερα.

* Αναμονή 5 ή 20-30 λεπτά, ανάλογα με το προϊόν χρήσης. Σε αυτό το βήμα συνήθως κάθεστε στην κάσκα έτσι ώστε να απορροφηθεί καλύτερα το μπότοξ μαλλιών.

* Ξέπλυμα της θεραπείας από τα μαλλιά και στέγνωμα με το σεσουάρ στο 60-80%.

* Πέρασμα τούφας τούφας με μια πρέσα μαλλιών που έχει τρεις πλάκες, προκειμένου να ανοίξουν τα λέπια της τρίχας και να εισχωρήσει βαθύτερα το προϊόν.