ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Επιλογές για πιο λεπτό προφίλ

Αν παλεύετε με το υπερβολικό λίπος κάτω από το σαγόνι, σίγουρα δεν είστε μόνοι. Η γήρανση, η κληρονομικότητα και η αύξηση του σωματικού βάρους μπορούν να προκαλέσουν διπλοσάγονο.

Το επίμονο λίπος κάτω από το πηγούνι είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα, και ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού το αντιμετωπίσει ως μείζον αισθητικό.

Kybella

Μια θεραπεία που είναι γνωστή για το ότι είναι βολική και ελάχιστα επεμβατική, είναι  το Kybella. Πρόκειται για μια ενέσιμη θεραπεία ειδικά σχεδιασμένη για να καταστρέψει το ανεπιθύμητο λίπος κάτω από το πηγούνι. Το Kybella, το οποίο προέρχεται από το δεσοξυχολικό οξύ, είναι ασφαλές και έχει εγκριθεί από την FDA.

Μετά τη λήψη τοπικού αναισθητικού, το Kybella εφαρμόζεται ενέσιμα. Η διαδικασία διαρκεί μόνο 15 λεπτά και οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν αμέσως στις κανονικές δραστηριότητες, με οίδημα και ερυθρότητα περίπου για μια εβδομάδα. Τις επόμενες εβδομάδες, ο οργανισμός διασπά σταδιακά τα λιποκύτταρα που καταστρέφονται κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Οι περισσότεροι ασθενείς χρειάζονται από τέσσερις έως έξι θεραπείες για να έχουν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Αυτές οι συνεδρίες απέχουν περίπου 3-4 εβδομάδες. Το Kybella είναι ιδανικό για εκείνους τους ασθενείς που δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε λιποαναρρόφηση του λαιμού, αλλά είναι λιγότερο αποτελεσματικό από τη λιποαναρρόφηση του λαιμού.

Λιποαναρρόφηση στο λαιμό

Η λιποαναρρόφηση στο λαιμό είναι μια δοκιμασμένη τεχνική. Αυτός είναι ένας τύπος αισθητικής χειρουργικής που περιλαμβάνει τη διάσπαση του ανεπιθύμητου λίπους και την αναρρόφηση από το σώμα μέσω μικρών τομών.

Η λιποαναρρόφηση του λαιμού μπορεί να είναι χρήσιμη μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλες διαδικασίες για την αντιμετώπιση του διπλοσάγονου. Το λίπος κάτω από το πηγούνι μπορεί να είναι πολύ επίμονο και η λιποαναρρόφηση μπορεί να δώσει άμεσα λύση. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται σύντομα μετά τη χειρουργική επέμβαση και οι ασθενείς συνήθως επιστρέφουν μετά  από μερικές ημέρες κανονικά στις δραστηριότητές τους.

Thermitight

Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα γίνεται λεπτότερο και χάνει ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Το δέρμα «κρεμάει» και γίνεται πολύ εμφανές στην περιοχή κάτω από το πηγούνι.
Όταν το δέρμα πέφτει αρκετά, η περιοχή κάτω από το πηγούνι χάνει το σφιχτό περίγραμμα. Στη συνέχεια, το χαλαρωμένο δέρμα δημιουργεί είτε ένα διπλό πηγούνι είτε μια εμφάνιση «γαλοπούλας» σε πιο σοβαρές περιπτώσεις. Ενώ η πιο μεγάλη χαλάρωση συνήθως απαιτεί χειρουργική επέμβαση, η μικρή χαλάρωση σε έναν νεότερο ασθενή (ηλικία 30 με 40) μπορεί συνήθως να βελτιωθεί με μια ελάχιστα επεμβατική επιλογή γνωστή ως Thermitight.

Το Thermitight είναι μια θεραπεία με ραδιοσυχνότητες που σφίγγει το δέρμα κατευθύνοντας τη θερμότητα στο χόριο. Αυτό προκαλεί τη συρρίκνωση του υπάρχοντος κολλαγόνου και ενθαρρύνει τον οργανισμό να δημιουργήσει νέο κολλαγόνο με την πάροδο του χρόνου. Τις εβδομάδες και τους μήνες μετά τη θεραπεία, το νέο κολλαγόνο θα σφίξει το δέρμα κάτω από το πηγούνι, βελτιώνοντας το περίγραμμα και δημιουργώντας ένα λεπτότερο προφίλ.

Οι ασθενείς με πολύ χαλαρωμένο δέρμα και υπερβολικό λίπος συχνά επιλέγουν να συνδυάσουν αυτή τη θεραπεία με λιποαναρρόφηση για βελτιωμένα αποτελέσματα.

Εμφυτεύματα

Μερικές φορές, ένα πρόβλημα με διπλοσάγονο δεν οφείλεται σε υπερβολικό λίπός ή σε χαλάρωση του δέρματος. Μερικές φορές, είναι στην πραγματικότητα ένα ζήτημα προβολής του πηγουνιού. Οι άνθρωποι που λέγεται ότι έχουν «αδύναμο πηγούνι» έχουν συνήθως ένα πηγούνι που δεν εκτείνεται πολύ μακριά από το σαγόνι τους. Αυτή η κακή προβολή συχνά δεν επιτρέπει την ισορροπία του προσώπου και επηρεάζει την εμφάνιση άλλων χαρακτηριστικών.

Η ενίσχυση του πηγουνιού με τη χρήση ενός εμφυτεύματος είναι μια μόνιμη λύση για την κακή προβολή. Τα εμφυτεύματα είναι συνήθως κατασκευασμένα από σιλικόνη και έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη για να ταιριάζουν στις ανάγκες του κάθε ασθενούς. Η τοποθέτηση ενός εμφυτεύματος στο πηγούνι απαιτεί μια απλή χειρουργική επέμβαση, αλλά οι ασθενείς θα απολαμβάνουν μόνιμα αποτελέσματα μετά την αποκατάστασή τους. Πολλοί ασθενείς δεν αντιλαμβάνονται ότι το αισθητικό πρόβλημα εντοπίζεται στο πολύ μικρό πηγούνι τους και πιστεύουν ότι έχουν διοπλοσάγονο ή μεγάλη μύτη. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ένα εμφύτευμα στο πηγούνι μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.