ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Η Kylie Jenner ανταγωνίζεται την Κιμ Καρντάσιαν στις πλαστικές (pics)

Η Kylie Jenner, το νεότερο μέλος της διασημότερης οικογένειας του πλανήτη που ασχολείται με το… τίποτα, γνώρισε την πλαστική χειρουργική και …παραγνωρίστηκαν!

Μάλιστα, υπάρχει ειδικό hashtag προς τιμήν της, το #kyliejennerchallenge όπου ο καθένας ανεβάζει photo από τις αλλαγές που έχει κάνει πάνω του, κυρίως βάφοντας τα χείλη όπως η ετεροθαλής αδερφή των Kardashian.

Οι πλαστικοί εκτιμούν πως οι επεμβάσεις που έχει κάνει η ανήλικη Kylie ξεπερνούν τα 40.000 δολάρια. Από τα πράγματα που έχουν αλλάξει περισσότερο πάνω στην Kylie Jenner φαίνεται πως είναι τα χείλη της και πολλοί είναι οι έφηβοι που προσπαθούν να τα μιμηθούν χρησιμοποιώντας τρόμπες χειλιών και άλλες τεχνικές. Η ίδια τουλάχιστον στην αρχή ισχυριζόταν ότι αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται στο overlipping, μια συγκεκριμένη τεχνική να απλώνει το μολύβι χειλιών.

Φυσικά αντιλαμβάνονται όλοι πως η υπερβολική ποσότητα από υαλουρονικό οξύ που έχει προσθέσει στα χείλη της, κάνουν τα χείλη της τζολί να φαίνονται λεπτά και ανύπαρκτα μπροστά της!  Η Kylie Jenner έχει κάνει προσθετική στήθους και ανταγωνίζεται στα ίσα το στήθος που διέθετε η Παμελα Αντερσον πριν αφαιρέσει τα δικά της εμφυτεύματα. Προχώρησε σε πλαστική γλουτών όταν το αγόρι της, ο Tyga, δήλωσε fan των διάσημων γλουτών της Kim Kardashian.

Οι γλουτοί της έχουν σχεδόν διπλασιαστεί σε μέγεθος και αυτό δεν γίνεται με καμία άλλη μέθοδο παρά με πλαστική. Βεβαίως, οι επεμβάσεις που έχει κάνει η ετεροθαλής αδερφή των Kardashian είναι πολλές, πολλές ακόμη όπως στη μύτη και τη μέση της την οποία μίκρυνε αρκετά.