ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Λίφτινγκ το 2019 VS λίφτινγκ 2000

To λέιζερ και τα διάφορα fillers μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι της αντιγήρανσης από τη στιγμή που το botox άρχισε να χρησιμοποιείται και για αισθητικούς λόγους, κερδίζοντας πλήθος κοινού που μέχρι τότε δεν τολμούσε κάποια επέμβαση στο πρόσωπό του.

Τα ενέσιμα απαλύνουν τις ρυτίδες και διορθώνουν το περίγραμμα του προσώπου, συχνά με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Όμως, παρά την αποδοχή που είχαν οι μη χειρουργικές αυτές επεμβάσεις στην εικόνα μας, ο πιο ριζικός τρόπος να διορθώσουμε τις φθορές του χρόνου, το facelift, τα τελευταία χρόνια έχει μια θεαματική άνοδο στις προτιμήσεις του κοινού.

Το 2015 ο αριθμός των facelifts που έγιναν στις ΗΠΑ είναι 28% μεγαλύτερος από αυτόν του 1997 –πέντε χρόνια πριν τη γέννηση του botox–, σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Πλαστικής Χειρουργικής.

Oι μη επεμβατικές μέθοδοι όχι απλά δεν οδήγησαν το facelift στην εξαφάνιση, αλλά το έφεραν πιο δυναμικά στην επιφάνεια, ίσως γιατί κατέρριψαν τα ταμπού και απενοχοποίησαν το γεγονός πως θέλουμε να νικήσουμε το χρόνο με τρόπους που έχουν ριζικό αλλά και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Και το facelift είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος, ειδικά με τις σύγχρονες μεθόδους του, καθώς επαναφέρει το πρόσωπο στην κατάσταση που ήταν πριν τη χαλάρωση που επιφέρει ο χρόνος.

Οι εξελίξεις στο παλαιάς μορφής χειρουργείο εξασφαλίζουν πολύ πιο φυσικά αποτελέσματα. Πριν από είκοσι χρόνια ο καλύτερος στο facelift θεωρούνταν εκείνος που έκανε το πιο δυνατό τράβηγμα, ενώ σήμερα το ζητούμενο είναι ένα φυσικό αποτέλεσμα, με λιγότερα σημάδια και γρήγορη ανάρρωση.

Πλέον όσοι θέλουν να κάνουν μια επέμβαση για να νιώσουν καλύτερα αντιλαμβάνονται πως δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικός τρόπος να διορθωθεί η χαλάρωση, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο λαιμό και στην κάτω γνάθο, από το lift.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.