ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Πoιο είναι το ιδανικό μήκος μαλλιών για μετά τα 40

Το μήκος των μαλλιών συνδυαστικά με την ηλικία είναι ένα μεγάλο ζήτημα που απασχολεί τόσο τις γυναίκες, όσο και τους κομμωτές. Κάποτε οι γυναίκες πίστευαν ότι τα κοντά μαλλιά τις κάνουν να δείχνουν πιο νέες.

Σήμερα, τα μακριά μαλλιά εξασφαλίζουν στυλ, αέρα και κυρίως «κάλυψη» ακόμη και σε ένα πιο ταλαιπωρημένο πρόσωπο.

Η αλήθεια είναι  ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να κόβετε τα μαλλιά μετά τα 40. Ωστόσο, υπάρχει ένα όριο. Το μήκος πρέπει να φτάνει μέχρι το στήθος. Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά αν το ξεπεράσει τότε από περιποιημένη γυναίκα φαίνεστε «γιαγιά χίπι». Αυτοί οι τρεις πόντοι είναι που κάνουν τη διαφορά!

Τα μακριά μαλλιά πρέπει να έχουν όγκο. Ένα καλό κούρεμα με διάφορα μήκη και το κατάλληλο φιλάρισμα θα τα βοηθήσει να τον αποκτήσουν. Συγχρόνως όμως έχουν ανάγκη από καλή υγεία. Οι χημικές διαδικασίες κι οτιδήποτε κακοποιεί την τρίχα όπως ρόλεϊ, σφιχτές κοτσίδες και άλλα, όχι μόνο προκαλούν σπάσιμο, αλλά μπορούν να καταστρέψουν μόνιμα τις ρίζες.

Επίσης, καλό είναι να μην ξεχνάτε πως η κακή κυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής είναι η αιτία που κρύβεται πίσω από πολλά προβλήματα των μαλλιών. Το μασάζ στο κεφάλι ανακουφίζει την ένταση και διεγείρει την παροχή του αίματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.