ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Πώς θα διατηρηθεί το αποτέλεσμα της λιπογλυπτικής ή λιποαναρρόφησης στα πόδια

Η λιποαναρρόφηση και η λιπογλυπτική είναι δύο πολύ διαδεδομένες αισθητικές επεμβάσεις που αφαιρούν το περιττό λίπος από κάθε σημείο του σώματος. Αρκετά διαδεδομένη είναι η εφαρμογή τους στα πόδια, όχι μόνο για να αφαιρεθεί το επιπλέον λίπος, αλλά για να βελτιωθεί το σχήμα των μηρών και της γάμπας. Ζητούμενο είναι όμως τα αποτελέσματα μιας λιποαναρρόφησης ή λιπογλυπτικής να διατηρηθούν όσο περισσότερο γίνεται.

Μετά την επέμβαση και την ολοκλήρωση της φάσης της αποθεραπείας, η διατήρηση της εικόνας που έχει επιτύχει με το χειρουργείο, επαφίεται στα χέρια του ίδιου του ατόμου που έκανε την επέμβαση.

Θα πρέπει λοιπόν για τον σκοπό αυτό να διατηρεί ένα καλό σωματικό βάρος μέσα από τη σωστή διατροφή και την τακτική, ενδεδειγμένη άσκηση.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό ειδικά τον πρώτο καιρό, να γίνεται σωστό μασάζ στις χειρουργημένες περιοχές. Το σωστό μασάζ είναι απαραίτητο σε όλες τις επεμβάσεις λιποαναρρόφησης, κρίνεται όμως ακόμη πιο απαραίτητο στη λιποαναρρόφηση στις γάμπες. Αυτή η τόσο σημαντική λεπτομέρεια για την επίτευξη του ιδανικού αποτελέσματος είναι επιβεβλημένο να τονίζεται στις γυναίκες.

Η επιμελής εφαρμογή μασάζ με μία καλή ενυδατική κρέμα επιτυγχάνει ένα ποιοτικό αποτέλεσμα με απουσία μικροανωμαλιών. Όσο περισσότερο συνεπής είναι η γυναίκα με αυτή την υποχρέωση, τόσο ταχύτερα θα υποχωρήσει το πρήξιμο και η ασθενής θα απολαύσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.