ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Σε ποια σημεία μπορεί να γίνει λιποαναρρόφηση

Ίσως έχουμε συνδυάσει τη λιποαναρρόφηση με την κοιλιακή χώρα ή τα πόδια. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλές “προβληματικές” περιοχές.

Αυτά είναι τα σημεία στα οποία μια λιποαναρρόφηση μπορεί να δώσει οριστική λύση.

 1. Μέση – Ονομάζεται επίσης “λαβές της αγάπης” και είναι κάτι που τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες προσπαθούν, αλλά δεν μπορούν να ξεφορτωθούν. Το λίπος που βρίσκεται στη μέση συνήθως παίρνει μεγάλο χρονικό διάστημα για να φύγει και δεν βελτιώνεται με την άσκηση. Η λιποαναρρόφηση της μέσης είναι αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.
 2. Πλάγια – Όπως και η μέση, έχει πολύ ελαστικό δέρμα. Συνήθως χρειάζεται κατάλληλο περίγραμμα και αυτή η διαδικασία είναι ένας πολύ καλός τρόπος να διορθώσετε το πρόβλημα.
 3. Γοφούς – Πολλές γυναίκες θέλουν θηλυκό σχήμα σώματος, χωρίς περιφέρεια και η λιποαναρρόφηση μπορεί να το κάνει πραγματικότητα.
 4. Μπράτσα – Από μια ηλικία και μετά, το δέρμα στα χέρια χαλαρώνει και είναι πολύ δύσκολο να το αποφύγουμε. Η λιποαναρρόφηση μπορεί να βοηθήσει.
 5. Στομάχι – Σε κανέναν δεν αρέσει να έχει κοιλίτσα και η λιποαναρρόφηση μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αυτή αν το δέρμα είναι πολύ ελαστικό, αλλά αν υπάρχει υπερβολικό λίπος, μια κοιλιοπλαστική είναι η καλύτερη επιλογή.
 6. Άνω κοιλιακή χώρα – Αυτή η περιοχή είναι εξίσου σημαντική με την κάτω κοιλιακή χώρα, από τα πλευρά μέχρι το αφαλό.
 7. Γλουτοί – Το Brazilian butt lift δίνει σφικτό και στρογγυλό αποτέλεσμα.
 8. Εσωτερικοί μηροί και εξωτερικοί μηροί – Αυτό που θέλουν συνήθως οι γυναίκες είναι το περίφημο “thigh gap”, το κενό που δημιουργείται ανάμεσα στα πόδια όταν στέκεστε όρθιες, μπορούν να το πετύχουν με λιποαναρρόφηση. Οι εξωτερικοί μηροί χρειάζονται περίγραμμα και λιποαναρρόφηση.
 9. Γάμπες – Μπορεί να χρειαστεί λιποαναρρόφηση για να ρυθμίσετε το λίπος τους.
 10. Στήθος – Πολλοί άνδρες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της χαλάρωσης του δέρματος καθώς γερνούν και η λιποαναρρόφηση μπορεί να βοηθήσει σε αυτό. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες.
 11. Πλάτη – Το λίπος στην πλάτη είναι δύσκολο να φύγει και η λιποαναρρόφηση μπορεί να βοηθήσει με αυτό.