ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Robbie Williams: Έχει παραδεχτεί τις πλαστικές του (pics)

Ο 45χρονος τραγουδιστής δίνει μάχη με τα σημάδια του χρόνου, αφού όπως φαίνεται η extreme ζωή, με κάπνισμα, ξενύχτια, αλκοόλ και άλλες ουσίες φαίνεται πλέον στο πρόσωπό του.

Το 2016 είχε δηλώσει σε τελετή βράβευσης: “Έχω κάνει fillers και botox, έχω κάνει κάτι στο πηγούνι μου, δεν μπορώ να κουνήσω ούτε το μέτωπό μου!», επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις συζητήσεις για το αλλαγμένο πρόσωπό του μέσα στα χρόνια.

Είναι από τους λίγους διάσημους άνδρες που έχει μιλήσει ανοιχτά για τις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις που έχει κάνει. Οι ειδικοί εντοπίζουν σιγουρα fillers για τις γραμμές γύρω από το στόμα, botox για το πόδι της χήνας και το μέτωπο και θεραπεία με λέιζερ και fillers για να απαλλαγεί από τα σημάδια της γήρανσης και να έχει λείο δέρμα.

Ο δερματολόγος των σταρ, Δρ Ross Perry λέει: “Είναι απολύτως σαφές ότι ο Robbie έχει κάνει Botox για να μαλακώσει τόσο το μέτωπό του όσο και τις ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια, καθώς και τις γραμμές γύρω από τα μάτια του – ή στο πόδι της χήνας”

“Φαίνεται σαν να έχει βάλει fillers γύρω από τη μύτη μέχρι τις γραμμές του στόματος καθώς και τα μάγουλά του.”

“Το δέρμα του φαίνεται επίσης σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το παρελθόν, κάτι που θα μπορούσε να οφείλεται στις θεραπείες με λέιζερ που βοηθούν στην απομάκρυνση όλων των σημείων της ηλιακής φθοράς.”

Φαίνεται επίσης ότι έχει πάρει κάποια κιλά τελευταία, ενώ άτομα του στενού του κύκλου λένε ότι κάνει συνεχώς solarium γιατί νιώθει ότι τον κάνει να δείχνει πιο αδύνατος.