ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Θεραπείες για ομορφιά -«πακέτο»!

Το σώμα σας έχει χαλαρώσει, το τοπικό πάχος αντιστέκεται και η κυτταρίτιδα επιδεινώνεται, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε τις αισθητικές επεμβάσεις, που γίνονται γρήγορα, είναι ασφαλείς και έχουν αποτέλεσμα αισθητό.

Υπάρχουν κάποιες θεραπείες και πλαστικές επεμβάσεις που μπορούν να σας δώσουν το αποτέλεσμα που ζητάτε.

Τέλειο μπούστο

Παρατηρείται ένα ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον για τη χειρουργική επέμβαση στήθους μεταξύ Απριλίου και Μαΐου οπότε οι γυναίκες προβάρουν το μαγιό τους και αποφασίζουν να υποβληθούν σε αυξητική στήθους, με ή χωρίς ταυτόχρονη ανόρθωση. Η αυξητική επέμβαση του στήθους μπορεί να γίνει με ασφάλεια και να δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα στη γυναίκα, τονίζοντας παράλληλα την αυτοπεποίθησή της.

Η διαδικασία

Η επέμβαση αυξητικής στήθους διενεργείται με γενική αναισθησία, συνήθως χωρίς νοσηλεία στην κλινική. Ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός θα σας καθοδηγήσει ως προς την επιλογή του κατάλληλου ενθέματος σιλικόνης με βάση τις επιθυμίες σας.

Η επιστροφή στην εργασία και στην καθημερινότητά σας είναι δυνατή 4-5 ημέρες μετά την επέμβαση και η γυμναστική επιτρέπεται 3 περίπου εβδομάδες μετά. Αν θέλετε λοιπόν να φτιάξετε το στήθος σας και να είστε έτοιμες το καλοκαίρι, πρέπει να το αποφασίσετε και να το κάνετε γρήγορα. Καθώς, όσον αφορά την εμφάνισή σας στην παραλία, χρειάζεται 1 μήνα υπομονή λόγω του ειδικού αθλητικού σουτιέν που πρέπει να φοράτε. Για τις τομές δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί γίνονται σε τέτοιο σημείο που δεν φαίνονται με το μαγιό και έπειτα από περίπου 6 μήνες γίνονται σχεδόν αόρατες.

Σφριγηλοί γλουτοί

Οπως ακριβώς το στήθος γίνεται σημείο εστίασης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το ίδιο συμβαίνει και με τα οπίσθια. Σε περίπτωση λοιπόν που οι γλουτοί έχουν χαλαρώσει, μπορείτε να τους δώσετε ένα σφριγηλό σχήμα.

Διαδικασία

Με την τεχνική της λιποαναρρόφησης ο πλαστικός χειρουργός συλλέγει το περιττό λίπος από την κοιλιά και γύρω από τους γλουτούς και το επανατοποθετεί, κατόπιν ειδικής επεξεργασίας, με ειδικές κάνουλες στα οπίσθια, γεμίζοντάς τα ώστε να τους δώσει ένα ιδανικό στρογγυλό σχήμα.

Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία και χρειάζεται μία ημέρα παραμονής στο νοσοκομείο καθώς και 3-4 ημέρες άδεια από την εργασία. Τα αποτελέσματα είναι σύντομα ορατά. Αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτόν τον τρόπο το κέρδος είναι διπλό, καθώς απαλλάσσεστε και από το περιττό λίπος της κοιλιάς και της περιοχής γύρω από τους γλουτούς.

3 τεχνικές κατά της κυτταρίτιδας

Υπολογίζεται ότι το 90% των γυναικών έχουν κυτταρίτιδα, αφού κάνει την εμφάνισή της ακόμη και σε αδύνατες γυναίκες. Ωστόσο υπάρχουν 3 τεχνικές που φέρνουν αποτέλεσμα.

Μεσοθεραπεία με καφεΐνη

Η μεσοθεραπεία με καφεΐνη βελτιώνει αισθητά την όψη φλοιού πορτοκαλιού σε λίγες μόνο συνεδρίες. Κύριο συστατικό της μεσοθεραπείας είναι η καφεΐνη. Η εφαρμογή πραγματοποιείται στις περιοχές όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα, σε γλουτούς, μηρούς, κοιλιά, μπράτσα, γόνατα, όπου εγχύεται το προϊόν με μικρές και λεπτές βελόνες, ώστε τα συστατικά να εισχωρήσουν καλύτερα στο δέρμα και τα αποτελέσματα να είναι άμεσα ορατά. Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη και συνήθως πραγματοποιούνται 4-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα μίας εβδομάδας ανάμεσα σε κάθε μία εφαρμογή. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται ήδη από τη δεύτερη συνεδρία. Μετά την εφαρμογή της μεσοθεραπείας εμφανίζονται συνήθως κάποιες ελαφρές μελανιές στα σημεία της εφαρμογής, οι οποίες όμως υποχωρούν σταδιακά.

Μηχανική δράση

H μέθοδος LPG by Endermologie είναι μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Στηρίζεται στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μηχανική δράση δύο κυλίνδρων οι οποίοι κινητοποιούν και μηχανοποιούν τον δερματικό ιστό. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Στην παραλία: Ο αριθμός των συνεδριών διαφέρει κατά περίπτωση. Υπολογίζεται ότι κατά μέσο όρο θα χρειαστούν περίπου 15 συνεδρίες, 2-3 φορές την εβδομάδα. Για πιο άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα μπορείτε να κάνετε εντατικές συνεδρίες 4-5 φορές την εβδομάδα. Επίσης συνδυάζεται άριστα με την ενέσιμη μεσοθεραπεία.

Ραδιοσυχνότητες για τη χαλάρωση

Σε αρκετές περιπτώσεις γυναικών το βασικό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε σε πρώτη φάση είναι η χαλάρωση και όχι η κυτταρίτιδα, όπως ίσως πιστεύουν. Ομως με τη διόρθωση της χαλάρωσης επέρχεται παράλληλα και η διόρθωση της κυτταρίτιδας. Το σύστημα Accent βοηθάει στη λείανση και σμίλευση του χαλαρωμένου δέρματος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς έχει ως αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των λιποκυττάρων, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου. Με τον τρόπο αυτόν βελτιώνεται η ποιότητα του δέρματος, συσφίγγει η επιδερμίδα, επιτυγχάνεται η βελτίωση της κυκλοφορίας και δουλεύεται έμμεσα και η διόρθωση της κυτταρίτιδας. Χρειάζονται συνήθως 5-6 συνεδρίες, με μεσοδιάστημα μίας εβδομάδας. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά από την 3η-4η κιόλας συνεδρία με μείωση πόντων και πιο σφριγηλή και λεία επιδερμίδα. Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι με την πάροδο του χρόνου το δέρμα συσφίγγει ακόμη περισσότερο, καθώς η παραγωγή νέου κολλαγόνου συνεχίζεται.