ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Τι μπορεί να σας προσφέρει η αυξητική στήθους και τί όχι!

Όταν σκέφτεστε την πλαστική χειρουργική επέμβαση, ποια είναι αυτή που σας έρχεται συνειρμικά στο μυαλό;

Πιθανώς η αύξηση του μαστού, καθώς αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις. Δεδομένου ότι είναι τόσο δημοφιλής, υπάρχει η τάση να διατίθενται πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτήν, με αποτέλεσμα να προκαλούνται πολλές παρανοήσεις σε σχέση με το τί μπορεί να προσφέρει.

Έχοντας μια ρεαλιστική προσδοκία για τη χειρουργική σας επέμβαση και γνωρίζοντας τι μπορεί να κάνει και δεν μπορεί να κάνει για εσάς το εμφύτευμα και η αύξηση του στήθους, μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαδικασία και τα αποτελέσματά της.

Η αύξηση του μαστού μπορεί

Η αυξητική στήθους μπορεί να σας δώσει μεγαλύτερα στήθη.
Πρώτα απ ‘όλα, ο στόχος της αύξησης του μαστού είναι να γίνει μεγαλύτερο το στήθος. Η χειρουργική επέμβαση μπορεί να ενισχύσει το μέγεθος και των δύο μαστών ή μόνο του ενός εάν υπάρχει ασυμμετρία.

Παρόλο που οι γυναίκες έχουν διαφορετικούς λόγους που επιθυμούν αύξηση, ο τελικός στόχος της μεγέθυνσης στήθους είναι ο ίδιος.

Η αύξηση του μαστού δεν μπορεί

Η αυξητική στήθους δεν μπορεί να μετατρέψει το στήθος σας σε στήθος DD. Παρόλο που η αύξηση του μαστού επικεντρώνεται στην αύξηση του μεγέθους του στήθους σας, ο χειρουργός θα διατηρήσει τις διαστάσεις και την ισορροπία. Εάν είστε A cup και επιθυμείτε να αποκτήσετε DD, ο χειρουργός σας μπορεί να σας συμβουλεύσει, καθώς υπάρχει ένα πρόβλημα: Ίσως να μην έχετε αρκετούς ιστούς για να φιλοξενήσετε εμφυτεύματα που είναι σημαντικά μεγαλύτερα από το φυσικό μέγεθος του στήθους σας. Και για ένα άλλο, τα πολύ μεγάλα στήθη μπορεί να μην λειτουργούν με τις συνολικές αναλογίες σας.

Μπορείτε να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε όταν πρόκειται για εμφυτεύματα. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεών σας, ο χειρουργός σας θα σας βοηθήσει να δοκιμάσετε.

Η αύξηση του μαστού μπορεί

Να επαναφέρει τα στήθη σας στην κατάσταση που ήταν πριν από την εγκυμοσύνη. Η εγκυμοσύνη αλλάζει το σώμα σας με πολλούς τρόπους. Τα στήθη σας μπορεί να μεγαλώσουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού και να συρρικνωθούν αρκετά, μετά. Δεν είναι ασυνήθιστο για τις γυναίκες που ήταν cup C πριν την εγκυμοσύνη να καταλήξουν αργότερα με μεγεθος Β. Εάν είστε μαμά που σκέφτεστε τη χειρουργική επέμβαση, αξίζει να περιμένετε μέχρι να τελειώσετε με την διαδικασία της αναπαραγωγής. Αν και η αύξηση του μαστού δεν θα αλλάξει την ικανότητά σας να μείνετε έγκυος και συνήθως δεν επηρεάζει το θηλασμό, η εγκυμοσύνη και πάλι μπορεί να αναιρέσει τα αποτελέσματα από τη χειρουργική σας επέμβαση.

Η αύξηση του μαστού δεν μπορεί

Ενδέχεται να παρατηρήσετε κάποια ανόρθωση και λίγο περισσότερη αίσθηση στο στήθος σας μετά από την αύξηση. Αλλά, εάν η κύρια ανησυχία σας είναι το πεσμένο και χαλαρωμένο στήθος και όχι το μέγεθος, η ανόρθωση μαστού μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή για εσάς. Είναι αρκετά συνηθισμένο για τις γυναίκες να έχουν τις δύο χειρουργικές επεμβάσεις ταυτόχρονα, για να ανορθώσουν τα στήθη ενώ τα ενισχύουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.