ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Υαλουρονικό για την ενυδάτωση του κόλπου και την καλύτερη σεξουαλική ζωή

Οι μελέτες δείχνουν ότι μόνο το 14% των γυναικών αναφέρει το πρόβλημα στον γιατρό, ενώ το 60% δεν το συζητά ποτέ με κανέναν!

Η σεξουαλική δυσλειτουργία είναι πολύ συχνό πρόβλημα. Μια γυναίκα που δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά χάνει την αυτοπεποίθησή της και αποσύρεται από κάποιους τομείς της ζωής της.

Το υαλουρονικό οξύ, έρχεται και σε αυτή την περίπτωση να δώσει λύση. Είναι ένα φυσικό συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού και συμβάλλει στην ενυδάτωση, επούλωση και αποκατάσταση του κολπικού βλεννογόνου. Μπορεί να ανακουφίσει τις γυναίκες από την κολπική ξηρότητα και να βελτιώσει τομείς όπως ο σεξουαλικός, βοηθώντας την γυναίκα να μην πονάει, να μην νιώθει κνησμό, να μην νιώθει κάψιμο.

Η διαδικασία

Είναι μια μη χειρουργική πλαστική αιδοίων χειλέων με υαλουρονικό όπου το ενέσιμο προϊόν χρησιμοποιείται για να προσθέσει όγκο στα μεγάλα αιδοίου χείλη. Είναι υαλουρονικό συνδυασμένο με αντιοξειδωτικό (μενιτόλη) και έχει ώς αποτέλεσμα την μείωση των παρενεργειών του υαλουρονικού όπως ή ερυθρότητα – οίδημα καθώς και στον κίνδυνο εμφάνισης φλεγμονών.

Συμβάλει δε στην ενυδάτωση των επεξεργασμένων ιστών.

Ανάλογα με την ηλικία της κάθε γυναίκας παρατηρείται χαλάρωση σε πολλά σημεία του σώματός της, έτσι παρατηρείται χαλάρωση και πτώση των αιδοίων χειλέων καθώς και απώλεια όγκου αυτών. Οι αλλαγές στην περιοχή αυτή μπορούν να συνδυαστούν με το τοκετό και την εμμηνόπαυση. Κατά την εμμηνόπαυση γίνεται λόγω πτώση των οιστρογόνων και συνήθως παρατηρείται ξηρότητα, απώλεια ελαστικότητας και χαλάρωσης του κόλπου. Με ενέσιμη τοποθέτηση υαλουρονικού αναζωογονούνται τα μεγάλα αιδοίου χείλη και βελτιώνεται η ξηρότητα του κόλπου. Το αποτέλεσμα της θεραπείας διαρκεί από 6 μήνες έως 1-2 χρόνια.

Ελάχιστες και σε μικρό ποσοστό είναι οι ανεπιθύμητες ενέργειες που έχουν αναφερθεί και είναι παροδικές: ερύθημα, οίδημα (πρήξιμο), πόνος, κνησμός, αποχρωματισμός ή ευαισθησία στην περιοχή.