ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

3D Cryolipolysis: εξαλείφει έως 40% λίπος με μία θεραπεία

Η νέα τεχνική αναίμακτης λιπογλυπτικής, υπόσχεται να εξαλείψει 20% έως 40% από το λίπος σας με μία μόνο θεραπεία.

Η μέθοδος βασίζεται σε εκτεταμένες έρευνες του Πανεπιστημίου Harvard από τις οποίες διαπιστώθηκε η επίδραση του ψύχους στον μεταβολισμό αλλά και στην επιβίωση του λιπώδους ιστού.

Κατά τις κλινικές μελέτες αποδείχτηκε ότι τα λιπώδη κύτταρα δεν μπορούν να επιβιώσουν σε θερμοκρασίες κάτω από -6 βαθμούς κελσίου και για μεγάλο χρονικό διάστημα που ξεπερνάει τα 45 λεπτά. Βάσει αυτών των ευρημάτων δημιουργήθηκε η τεχνολογία της Κρυολιπόλυσης, όπου με υποπίεση, εντοπίζεται η περιοχή προς θεραπεία και καταψύχεται με στόχο την μείωση του τοπικού πάχους κατά 20% -40% χωρίς νυστέρι και περίοδο ανάρρωσης.
Η μέθοδος αυτή έχει πάρει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων (FDA) και κάτω από αυστηρούς ελέγχους για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της.

Τα εκπληκτικά αποτελέσματα αδυνατίσματος είναι αισθητά με μόνο μία θεραπεία η  οποία είναι κατάλληλη για επίμονα αποθέματα λίπους.

Κατάλληλοι υποψήφιοι

Το 3D Cryolipolysis δεν είναι λύση για απώλεια βάρους σε παχύσαρκα άτομα, ή υποκατάστατο σε χειρουργικές επεμβάσεις όπως η λιποαναρρόφηση. Ένα καλό υποψήφιο άτομο για αυτή την θεραπεία είναι εκείνο που έχει αισθητά εξογκώματα λίπους σε ορισμένες περιοχές και θέλει να απαλλαγεί. Ο γιατρός σας θα αποφασίσει εάν είστε κατάλληλος για αυτήν την θεραπεία.

Κατά την επίσκεψη σας στον γιατρό θα σας δώσει ο ίδιος το κατάλληλο πλάνο που πρέπει να γίνει σε εσάς και αυτό θα καθορίσει και τον χρόνο της κάθε θεραπείας σας. Μια συνηθισμένη θεραπεία διαρκεί από 1 ώρα μέχρι και 2 ώρες.
Η κρυολιπόλυση είναι απόλυτα ασφαλές αφού δεν επηρεάζονται άλλα κύτταρα εκτός από τα λιποκύτταρα. Ο ασθενής στην αρχή έχει την αίσθηση της έντονης ψύξης, αλλά και της έλξης, όμως αυτό υποχωρεί από τα πρώτα δυο με τρία λεπτά. Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες άμεσα.

Τα αποτελέσματα

Αλλαγές βλέπετε στις 3 εβδομάδες από την ημέρα της θεραπείας και τα θεαματικά αποτελέσματα μετά από 2 μήνες. Όμως, το σώμα συνεχίζει να αποβάλει λιποκύτταρα για 4 με 6 μήνες μετά.
Όταν ένας ασθενής εφαρμόσει την θεραπεία 3D Cryolipolysis τα επηρεασμένα λιποκύτταρα εξαλείφονται. Όσο περισσότερο διατηρήσει το βάρος του σώματος με τη κανονική διατροφή και ίσως και κάποια άσκηση, τότε το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα θα παραμείνει σταθερό.

Με την θεραπεία αυτή δεν χρειάζεται να πάρετε κανένα είδος χαπιών αδυνατίσματος, ούτε κάποιο ειδικό πρόγραμμα διατροφής και ακόμη ούτε κάποια σωματική άσκηση.  Συνήθως πολλοί ασθενείς μετά την θεραπεία 3D Cryolipolysis έχουν κίνητρο και από μόνοι τους αρχίζουν να προσέχουν περισσότερο τον εαυτό τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.