ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

6 λύσεις για να διώξετε το διπλοσάγονο

Από ενέσεις και κρυολιπόλυση μέχρι χειρουργικές επεμβάσεις!

Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς θεραπείες για να φύγει το αντιαισθητικό διπλοσάγονο.

Μη επεμβατική laser λιπόλυση (Sculpsure)

Χρησιμοποιείται για να αντιμετωπιστεί το διπλοσάγονο που οφείλεται στην παχυσαρκία και καταστρέφει τα κύτταρα λίπους στην περιοχή. Προσφέρει κατά μέσο όρο 24% μείωση του διπλοσάγονου, με 2 εφαρμογές (με 6 εβδομάδες να παρεμβάλλονται ανάμεσα στις 2 συνεδρίες).

Κρυολιπόλυση (μη επεμβατική)

Τα κύτταρα του λίπους καταστρέφονται με ψυχρές θερμοκρασίες. Απαιτεί πολλές θεραπείες και μπορεί το άτομο να εμφανίσει πρήξιμο μετά την εφαρμογή.

Kybella

Το Kybella είναι μια ενέσιμη θεραπεία που καταστρέφει τα λιπώδη κύτταρα, διασπώντας τα. Οι ενέσεις περιέχουν μια ουσία που υπάρχει φυσικά στο σώμα, το δεσοξυχολικό οξύ, το οποίο βοηθά στην απορρόφηση των λιποκυττάρων. Ενδέχεται να εμφανιστεί κάποια οίδημα ή μώλωπες μετά τη θεραπεία. Απαιτούνται συνήθως πολλαπλές θεραπείες για καλύτερα αποτελέσματα.

Λιποαναρρόφηση στο πηγούνι

Η λιποαναρρόφηση στο πηγούνι είναι μια διαδικασία περιγράμματος που αφαιρεί το υπερβολικό λίπος από μια στοχευμένη περιοχή. Για να την εκτελέσει, ο γιατρός εισάγει ένα λεπτό σωλήνα και το χρησιμοποιεί για να διαλύσει τα λιπώδη κύτταρα πριν τα αναρροφήσει.

Αν υπάρχει χαλαρή επιδερμίδα, ο γιατρός πιθανότατα θα συστήσει να συνδυάσετε αυτή τη θεραπεία με ανόρθωση λαιμού για καλύτερο αποτέλεσμα.

Ανόρθωση λαιμού

Η ανόρθωση λαιμού είναι μια χειρουργική διαδικασία που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το διπλοσάγονο που προκαλείται από χαλαρό δέρμα ή περίσσεια δέρματος. Συχνά συνδυάζεται με λιποαναρρόφηση για καλύτερο αποτέλεσμα. Οι μώλωπες και το πρήξιμο είναι συχνές και μπορεί να διαρκέσαι πολλές εβδομάδες ή και μήνες.

Εμφύτευμα στο πηγούνι

Το εμφύτευμα στο πηγούνι ενισχύει το σαγόνι και μειώνει ή εξαλείφει ένα διπλό πηγούνι όταν αυτό οφείλεται στην κατατομή του πηγουνιού. Συνήθως συνδυάζεται με λιποαναρρόφηση για το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα. Ένα αδύναμο πηγούνι μπορεί επίσης να αντιμετωπιστεί με ενέσιμα fillers, αλλά επειδή τα αποτελέσματά του είναι προσωρινά, ένα εμφύτευμα στο πηγούνι είναι η καλύτερη μακροπρόθεσμη λύση.