ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Αποκτήστε τα χέρια της Χιονάτης και διατηρήστε τα νεανικά για πάντα

Μεγαλώνοντας έχουμε την τάση να επικεντρωνόμαστε κυρίως στην φροντίδα του προσώπου μας, ξεχνώντας τη φροντίδα των χεριών μας.

Έτσι, ενώ τα σημάδια του χρόνου μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα εμφανή στην εν λόγω περιοχή, πολλές φορές αφήνουμε το δέρμα μας να χάνει το σφρίγος του, να λεπταίνει και να καθίσταται ατροφικό, με αποτέλεσμα η υφή και η όψη του να φανερώνουν την ηλικία μας.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που, το δέρμα των χεριών μας, μπορεί να μάς κάνει να φαινόμαστε μεγαλύτερες απ’ ότι είμαστε, αφού είναι το μέρος του σώματος που εκτίθεται περισσότερο στον ήλιο.

Με την πρωτοποριακή θεραπεία αντιγήρανσης των χεριών Hand Rejuvenation, λύνουμε το πρόβλημα της γερασμένης όψης άμεσα και μόνιμα, αποκαθιστώντας το δέρμα των χεριών, και χαρίζοντάς τους ξανά νεανική λάμψη.

Αυτή η θεραπεία αντιγήρανσης προσφέρει αποτέλεσμα που είναι άμεσο και μόνιμο, και σε αντίθεση με τη θεραπεία ανανέωσης των χεριών που γίνεται με filler, δεν χρειάζεται να επαναληφθεί!

Πως γίνεται η θεραπεία Hand Rejuvenation

Η θεραπεία Hand Rejuvenation γίνεται με τη μεταφορά λίπους (και βλαστοκυττάρων που εμπεριέχονται σε αυτό) στα χέρια, χαρίζοντας όγκο στο πίσω μέρος του κάθε χεριού και βοηθώντας να είναι λιγότερο εμφανείς οι τένοντες, οι φλέβες και τα οστά. Αρχικά, παίρνουμε μια μικρή ποσότητα λίπους από ένα διακριτό μέρος του σώματος (π.χ. το εσωτερικό των μηρών, την κοιλιά ή τα πλευρά).
Στη συνέχεια, εγχέουμε το λίπος στην άνω επιφάνεια των χεριών, μέσω μίας ειδικής μικροκάνουλας, υπό τοπική αναισθησία.

Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο

Η θεραπεία ολοκληρώνεται με συνεδρίες laser για την αφαίρεση των ηλικιακών κηλίδων και την λεύκανση του δέρματος της περιοχής.

Είναι ασφαλής μέθοδος;

Η θεραπεία Hand Rejuvenation είναι μια αξιοσημείωτα ασφαλής μέθοδος, καθώς:

  • Πραγματοποιείται μόνο με τοπική αναισθησία.
  • Δεν υπάρχει καμία περίπτωση εμφάνισης αλλεργίας, επειδή το λίπος αποτελεί δικό μας υλικό.
  • Ακολουθείται εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση που προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα.
  • Δεν υπάρχουν ουλές, και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις δραστηριότητες του.

Βεβαίως, η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται πάντοτε από εξειδικευμένο και έμπειρο πλαστικό χειρουργό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.