ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Διαμορφώστε τη θέση και το σχήμα των φρυδιών σας για ανόρθωση!

Με το κατάλληλο σχήμα των φρυδιών και τη θέση στην οποία βρίσκονται μπορεί να επιτευχθεί ανόρθωση.

Ανάλογα με το βαθμό πτώσης των φρυδιών, η ανόρθωσή τους μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους.

Εφαρμογή βοτουλινικής τοξίνης (botox)

Συνιστάται κυρίως σε μικρού βαθμού πτώση των φρυδιών, με πολύ καλό αποτέλεσμα. Η διόρθωση επιτυγχάνεται με έγχυση του botox στο όριο του σφιγκτήρα του βλεφάρου, οπότε ο μυς που τον ανταγωνίζεται, ο μετωπιαίος μυς, αναλαμβάνει να ανορθώσει τα φρύδια.

Ανόρθωση φρυδιών με άνω βλεφαροπλαστική

Ενδείκνυται σε μέτρια έως σημαντικού βαθμού πτώση, που συνοδεύεται με περίσσεια δέρματος στην περιοχή του άνω βλεφάρου. Στον ίδιο χρόνο αποκαθίσταται το ύψος του φρυδιού και αφαιρείται το πλεονάζον δέρμα (και αναρτάται ο δακρυϊκός αδένας, όταν χρειάζεται) μέσω μιας τομής στη δερματική πτυχή του άνω βλεφάρου.

Ανόρθωση φρυδιών με πλαστική στα φρύδια

Πρόκειται για τεχνική που αναπτύχθηκε το 2003 από το Γάλλο πλαστικό Dr Alain Fogli και απευθύνεται στην αποκατάσταση μέσω μιας πολύ μικρής τομής στο τριχωτό του έξω τριτημορίου των φρυδιών. Θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες minimally invasive τεχνικές στην πλαστική χειρουργική, αφού μέσω ελάχιστης τομής υπό τοπική αναισθησία ή μέθη προσφέρεται σημαντικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Ενδοσκοπική αποκατάσταση φρυδιών-μετώπου

Μέσω 4-5 οπών μέσα στο τριχωτό της κεφαλής και υπό γενική αναισθησία συνήθως μπορούμε να αποκαταστήσουμε τη θέση των φρυδιών, την περιοχή του μεσόφρυου, το ριζορίνιο και να αντιμετωπίσουμε τις οριζόντιες ρυτίδες του μετώπου. Η καθήλωση πραγματοποιείται με χρήση ειδικών συσκευών ανάρτησης ή βιδών.