ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Δύο λύσεις για τη γυναικομαστία

Μια από τις πιο συνηθισμένες χειρουργικές επεμβάσεις για τους άνδρες είναι η μείωση του αρσενικού μαστού ή η γυναικομαστία. Αυτή η κατάσταση μπορεί να προκληθεί από περίσσεια λίπους, περίσσεια ιστού του μαστού ή και τα δύο.

Η γυναικομαστία μπορεί να αντιμετωπιστεί με λιποαναρρόφηση σε ασθενείς όπου το πρόβλημα είναι απλά το περίσσιο λίπος. Σε αυτή τη διαδικασία, ο χειρουργός θα τοποθετήσει ένα σωληνίσκο μέσα από μικροσκοπικές τομές στο στήθος για να αφαιρέσει στρατηγικά το λίπος πάνω από την κορυφή του μυός και να προσδώσει στο στήθος μια πιο ανδρική σωματική διάπλαση.

Διατηρώντας την αίσθηση των θηλών

Σε ασθενείς των οποίων η γυναικομαστία είναι αποτέλεσμα υπερβολικής ποσότητας ιστού του μαστού, απαιτείται χειρουργική εκτομή του ιστού. Οι τομές μπορούν να εντοπιστούν σε αρκετές διαφορετικές περιοχές, αλλά οι περισσότερες αφορούν τη θηλή. Όπως και οι γυναίκες, οι άνδρες που χρειάζονται χειρουργική μείωση του μαστού για τη γυναικομαστία τους ανησυχούν πάντα για το αν θα χάσουν ή όχι την αίσθηση στη θηλή.

Με τις νέες τεχνικές η θηλή διατηρείται ζωντανή, παρά την αφαίρεση του υπερβολικού ιστού του μαστού. Με αυτόν τον τρόπο, η θηλή παραμένει πλήρως λειτουργική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.