ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Λίφτινγκ για άνδρες

Το λίφτινγκ ή αλλιώς ρυτιδεκτομή έρχεται για να διορθώσει τη χαλάρωση και τις ρυτίδες στο πρόσωπο και κυρίως στο λαιμό. Κύριος σκοπός είναι η αποκατάσταση της νεανικής όψης του προσώπου.

Αυτό επιτυγχάνεται με την ανόρθωση και σύσφιξη των μυών του προσώπου και του λαιμού και ταυτόχρονα με την αφαίρεση της χαλάρωσης του δέρματος.

Τι πρέπει  να προσέξετε!

Οι ιδιαιτερότητες στην ρυτιδοπλαστική σε σχέση με το γυναικείο πληθυσμό αφορούν το γεγονός ότι στους άνδρες υπάρχουν γένια για τα οποία πρέπει να ληφθεί η σωστή μέριμνα ώστε με την ανόρθωση του προσώπου να παραμείνουν στη σωστή θέση σε σχέση με την περιοχή των αυτιών. Επίσης χρειάζεται ιδιαίτερη ικανότητα- πολλές φορές λόγω έλλειψης τριχοφυΐας στην περιοχή των κροτάφων- ώστε οι ουλές που προκύπτουν από την επέμβαση να τοποθετηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι ορατές ιδιαίτερα για τους πρώτους μήνες σχετικά με την επούλωσή τους.

Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται η επέμβαση

Η κατάλληλη ηλικία είναι εκείνη που το πρόσωπο αρχίζει να χαλαρώνει, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και οι ρυτίδες αρχίζουν να βαθαίνουν, δηλαδή συνήθως μετά τα πενήντα.

Μετά την επέμβαση

Η καλή ποιότητα δέρματος βοηθάει πολύ την μετεγχειρητική πορεία και την ανάρρωση και προσδίδει σημαντικά στο τελικό αποτέλεσμα. Όσο για τις ουλές, σήμερα υπάρχουν τεχνικές ώστε η ανόρθωση του προσώπου να γίνεται με περιορισμό των τομών στην μπροστινή περιοχή του αυτιού και λίγο μέσα στην περιοχή των κροτάφων στο τριχωτό της κεφαλής χωρίς την ανάγκη επέκτασης της τομής προς το πίσω μέρος. Έτσι, οι ουλές δεν είναι ορατές!

Τα αποτελέσματα

Χάρη στις εξελιγμένες τεχνικές, η ανόρθωση των μυών του προσώπου και του λαιμού εσωτερικά οδηγεί σε αποτελέσματα που διαρκούν για πολλά χρόνια ανάλογα βέβαια και με την ποιότητα του δέρματος και τον τρόπο ζωής των ενδιαφερομένων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.