ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Μαύροι κύκλοι τέλος με τη δύναμη του υαλουρονικού οξέως

Βλέπετε τα μάτια σας να βαραίνουν και να δείχνετε μεγαλύτεροι από την ηλικία σας, εξαιτίας των μαύρων κύκλων που υπάρχουν κάτω από αυτά.

Η κληρονομικότητα, το εκ γενετής λεπτότερο δέρμα κάτω από τα μάτια, η κακή κυκλοφορία αίματος, η κόπωση, η έλλειψη ύπνου, το κάπνισμα είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες για την δημιουργία των μαύρων κύκλων.

Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει η διατροφή και συγκεκριμένα η έλλειψη ορισμένων θρεπτικών συστατικών, οι ορμονικές διαταραχές όπως η έμμηνος ρύση ή η  εγκυμοσύνη στις γυναίκες μπορούν να επιδεινώσουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση αυτή.

Η απώλεια όγκου στην γραμμή των δακρύων καθώς και οι μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια μπορούν να διορθωθούν εύκολα με υαλουρονικό οξύ και έτσι το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και υγιές.

Η έγχυση του υαλουρονικού οξέος γύρω από τα μάτια διορθώνει τους μαύρους κύκλους γιατί έχει την ιδιότητα λόγω του υδρόφιλου χαρακτήρα του υλικού να συγκεντρώνει νερό και να ενυδατώνει βαθιά την περιοχή.

Επίσης το λεπτόρευστο υλικό διορθώνει τις λεπτές γραμμές της περιοχής κάτω από τα μάτια και αναπληρώνει τον χαμένο όγκο στην γραμμή των δακρύων που πολλές φορές φαίνεται σαν σκιά χωρίς απαραίτητα να είναι μαύρος κύκλος.

Η διαδικασία

Με μικροκάνουλα η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέως γίνεται ατραυματικά στην περιοχή των ματιών λόγω της ελαστικότητας και της αμβλείας άκρης της σε σχέση με τις βελόνες.

Με τον τρόπο αυτό εξαφανίζεται ο κίνδυνος εμφάνισης μελανιών και οιδήματος και το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο ομοιόμορφο σε σχέση με την παραδοσιακή μέθοδο των τσιμπημάτων με βελόνα.

Ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές του ασχολίες δείχνοντας ξεκούραστος και υγιής.