ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Με ποιες τεχνικές και μεθόδους θα αποκτήσετε τέλεια δόντια!

Τη σημασία του τέλειου χαμόγελου γνωρίζουν πάρα πολύ καλά οι διάσημοι.

Ευτυχώς, όμως η πρόοδος στην οδοντιατρική είναι τέτοια ώστε όλοι μας να μπορούμε να κάνουμε το ίδιο, χωρίς πολλά έξοδα.

Σωστή περιποίηση

Συνίσταται σε τακτικό καθαρισμό στο οδοντιατρείο, όπου αφαιρούνται εκτός από την πέτρα και χρωστικές που συσσωρεύονται στα δόντια, και σε καθημερινό βούρτσισμα και καθαρισμό με οδοντικό νήμα. Ο εξαμηνιαίος καθαρισμός και το καθημερινό βούρτσισμα αποτελούν προϋπόθεση για την πρόληψη της ουλίτιδας, η οποία είναι φλεγμονή των ούλων με αιμορραγία (στη διάρκεια του βουρτσίσματος ή αυτόματα). Η παραμελημένη ουλίτιδα έχει ως συνέπεια την ανάπτυξη περιοδοντίτιδας, η οποία προκαλεί αιμορραγία αλλά και απώλεια οστού και πιθανή μετακίνηση των δοντιών.

Oυλοπλαστική

Ούλα που ενοχλούν στο χαμόγελο; Εξειδικευμένοι οδοντίατροι, οι περιοδοντολόγοι, παρεμβαίνουν διορθώνοντας την γραμμή των ούλων και με αποτέλεσμα να διορθώνουν σε  όμορφο το χαμόγελό σας.

Λεύκανση

Μπορεί να επιτευχθεί με laser και μασελάκια για δυσχρωμικά δόντια και αναβάθμιση του χρώματος. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο.

Όψεις ρητίνης

Είναι άμεσες εφαρμογές από τον ειδικευμένο οδοντίατρο σε δόντια αραιά, σε δόντια μικρά για να τα μεγαλώσουμε, σε δύσχρωμα ή απονευρωμένα πρόσθια δόντια για να τα επαναφέρουμε στο αρχικό τους χρώμα, σε δόντια με πολλά σφραγίσματα, σε αλλαγή χρώματος των δοντιών, σε στραβά δόντια όταν έχουμε αποκλείσει την κατεξοχήν ενδεικνυόμενη θεραπεία (τα σιδεράκια), σε διόρθωση σύγκλεισης, όταν δεν έχει αποτέλεσμα η λεύκανση, για μετατροπή νεογιλών δοντιών με σταθερή στήριξη σε μόνιμα.

Όψεις πορσελάνης

Εχει υψηλότερο κόστος από ότι η θεραπεία με όψεις ρητίνης, αλλά το αισθητικό αποτέλεσμα προσομοιάζει με του αυθεντικού δοντιού.  

Ορθοδοντική

Ακόμη και στην ορθοδοντική επιστήμη έχουν γίνει αισθητικές παρεμβάσεις έτσι ώστε η εφαρμογή της ορθοδοντικής να επιτρέπεται και στους ενήλικες με λευκά «σιδεράκια» ή διαφανείς ειδικούς ορθοδοντικής νάρθηκες, έτσι ώστε να συνδυάζεται άριστα η θεραπευτική αποκατάσταση του στόματος με την αισθητική.  

Ακόμη και αν θέλετε να διορθώσετε τα στραβά σας δόντια χωρίς σιδεράκια, υπάρχει η δυνατότητα (σε πολλές περιπτώσεις) με lifting δοντιών σε 1 ραντεβού με μόνιμο αποτέλεσμα.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.