ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Μηχανικό Lifting για νεανικό και σφριγηλό πρόσωπο σε μια συνεδρία

Ο λόγος για το Ultherapy. Πρόκειται για την πρώτη συσκευή που φέρει έγκριση από τον FDA για μη χειρουργικό lifting προσώπου, ματιών, λαιμού και ντεκολτέ.

Η μέθοδος βασίζεται στη δράση της εστιασμένης διείσδυσης υπερηχητικών κυμάτων σε βάθος έως και 4.5mm, δηλαδή στο βάθος που φτάνει ένα κλασικό facelift. Τα υπερηχητικά κύματα ενεργοποιούν το γηρασμένο κολλαγόνο και θέτουν σε κίνηση τις φυσικές διεργασίες νεοκολλαγονογένεσης εκ των έσω, αφήνοντας την εξωτερική επιφάνεια της επιδερμίδας ανέπαφη.

Συγκεκριμένα, ο γιατρός είναι σε θέση να έχει τον πλήρη έλεγχο και να βλέπει κατά τη διάρκεια της συνεδρίας τις στιβάδες του δέρματος και των μυών, ώστε να εφαρμόζει την ενέργεια ελεγχόμενα σε συγκεκριμένα βάθη.

Ορατή σύσφιξη του δέρματος

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται ορατή σύσφιξη του δέρματος, εστιάζοντας την ενέργεια με ακρίβεια στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων (το γνωστό SMAS), δηλαδή στη στιβάδα εκείνη που θα «τέντωνε» και ο χειρουργός σε ένα χειρουργικό lifting. Εν συνεχεία, η ενέργεια εστιάζεται πλέον επιλεκτικά σε ένα πιο επιφανειακό επίπεδο, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου.

Ανόρθωση σε όλα τα σημεία του προσώπου

Με το Ultherapy, εντελώς αναίμακτα και ανώδυνα, επιτυγχάνεται ανόρθωση του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και επιμέρους των χειλιών και των ματιών. Η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί, επίσης, και για ανόρθωση των μπράτσων, της κοιλιάς, των γλουτών, των γονάτων. Τα αποτελέσματα είναι κατά 20% εμφανή αμέσως μετά τη συνεδρία και συνεχίζουν να βελτιώνονται διαρκώς για τους επόμενους 2-3 μήνες, ενώ το πλήρες αποτέλεσμα ολοκληρώνεται ύστερα από 6 μήνες. Πρόκειται για μονοθεραπεία, δηλαδή μία και μόνο θεραπεία αρκεί για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε περιπτώσεις πολύ έντονης χαλάρωσης, μπορεί να χρειαστεί και μία συμπληρωματική θεραπεία ύστερα από 3-6 μήνες. Αμέσως μετά τη θεραπεία μπορούμε να επιστρέψουμε στο πρόγραμμά μας.

Ενδείξεις και αντενδείξεις

Ιδανικός υποψήφιος είναι εκείνος που αρχίζει να βλέπει ή να νιώθει το δέρμα του χαλαρό (35- 65 ετών). Για να γίνει η θεραπεία, πρέπει το δέρμα να είναι υγιές, χωρίς ερεθισμούς και να μην υπάρχουν μόνιμα και μεταλλικά εμφυτεύματα στη περιοχή. Η θεραπεία αντενδείκνυται σε περιπτώσεις ανθρώπων με αυτοάνοσα νοσήματα. Αμέσως μετά τη θεραπεία μπορεί να παρουσιαστεί ελαφρά ερυθρότητα ή οίδημα, που υποχωρούν άμεσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.