ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Ο μύθος γύρω από το λίφτινγκ στο λαιμό

Για χρόνια υπήρχε η πεποίθηση πως μπορεί στο πρόσωπο να επέμβουμε με επιτυχία, αλλά η ηλικία τελικά φαίνεται από το λαιμό, που πολύ δύσκολα διορθώνεται.

Τελικά αυτό είναι ένας μύθος;

Η αλήθεια είναι ότι ένα lift σήμερα κρίνεται επιτυχημένο μόνο αν έχει γίνει άριστος ο λαιμός. Το μότο που επικρατεί πλέον είναι πως το lift είναι τόσο καλό όσο καλό είναι το αποτέλεσμα στο λαιμό. Ένας καλός χειρουργός επεμβαίνει πρώτα από όλα στο λαιμό. Όχι μόνο στο δέρμα της περιοχής, αλλά πρώτα από όλα στη χαλάρωση του μυϊκού συστήματος.

Όταν χαλαρώνει ο μυς του λαιμού, το λεγόμενο πλάτυσμα, δημιουργούνται δύο χαρακτηριστικές κάθετες πτυχές. Ο χειρουργός πρέπει να διορθώσει πρώτα τη χαλάρωση του πλατύσματος και στη συνέχεια να τραβήξει το δέρμα.

Εκτός από την κλασική τομή του lift, λοιπόν, πρέπει να προηγηθεί μια τομή στην υπογενίδιο χώρα, κάτω από το πιγούνι, η οποία δίνει πρόσβαση στο πρόσθιο άκρο του πλατύσματος, ώστε να αφαιρεθεί ό,τι περισσεύει και να δεθούν οι μυς στη μέση μεταξύ τους πριν τραβηχθούν από το πλάι. Η τομή αυτή προσφέρει τη δυνατότητα, εκτός από τη χαλάρωση του πλατύσματος, να σμιλεύσεις και το λίπος που συγκεντρώνεται στην περιοχή διορθώνοντας και το λεγόμενο προγούλι.

Όπως διατείνονται οι πλαστικοί χειρουργοί, ο λαιμός που μπορούν να πετύχουν είναι συχνά καλύτερος και από αυτόν που είχε ο ασθενής στο σχολείο! Πάντως, είναι θέμα τεχνογνωσίας, σωστής εκπαίδευσης και όγκου περιστατικών που έχει αντιμετωπίσει ένας χειρουργός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.