ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Πλάνο ομορφιάς για την ηλικία των 40

Nιώθετε πώς τα σημάδια γήρατος έχουν αρχίσει να αποτυπώνονται στο πρόσωπό σας και η επιδερμίδα σας είναι άτονη, θαμπή, με ρυτίδες;

Αρκούν τρεις θεραπείες που αν τις βάλετε στη ρουτίνα σας, δεν θα αναγνωρίζετε το δέρμα σας.

Μεσοθεραπεία

Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, γρήγορη,  χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Στόχος της μεσοθεραπείας είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ανόργανα άλατα και μέταλλα (minerals), αντιοξειδωτικούς παράγοντες και άλλα πολλά που συμβάλλουν στην αντιγήρανση.

Στόχος της θεραπείας είναι η βαθιά ενυδάτωση, αντιγήρανση, φωτεινότητα και υγιή όψη στο κουρασμένο δέρμα.
Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο και σώμα σε όλες τις ηλικίες.
Θα χρειαστούν περίπου 3-4 συνεδρίες ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κάθε ασθενής με μεσοδιάστημα 2-3 εβδομάδες. Μετά το τέλος της θεραπείας μπορεί να υπάρχει ένας ήπιος ερεθισμός ο οποίος υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες.

PRP

Η PRP Skin Regeneration Therapy (Αυτόλογη μεσοθεραπεία) προέρχεται από τον ίδιο τον οργανισμό. Η καινούργια τεχνική εμπλουτισμού με αυξητικούς παράγοντες (GrowthFactors) πολλαπλασιάζει την αποτελεσματικότητα της τεχνικής και την διάρκεια του αποτελέσματος. Η τεχνική στηρίζεται στην αναγεννητική ικανότητα των κυττάρων αυτών για επούλωση.

Στόχος της θεραπείας είναι η αντιμετώπιση λεπτών ρυτίδων, εξαφάνιση ουλών από ακμή, βελτίωση ποιότητας δέρματος και αντιμετώπιση χαλάρωσης.
Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο και σώμα σε όλες τις ηλικίες.
Θα χρειαστούν 4-6 συνεδρίες ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κάθε ασθενής με μεσοδιάστημα 3-4 εβδομάδες. Τα αποτελέσματα είναι ορατά ακόμα και από την πρώτη συνεδρία καθώς το πρόσωπο φαίνεται πιο νεανικό και λαμπερό.

ΤhermiSmooth

Πρόκειται για μια καινούργια τεχνική που πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ελεγχόμενη θερμοκρασία στην επιφάνεια του δέρματος χωρίς να υπάρχει κίνδυνος από την υπερθέρμανση των ιστών που προκαλούν δυσφορία στον ασθενή. Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι το κολλαγόνο στο δέρμα θα συρρικνωθεί όταν θερμαίνεται σε παρατεταμένη θερμοκρασία 42-45ο C .

Στόχος της θεραπείας είναι η αντιμετώπιση λεπτών ρυτίδων, χαλάρωση δέρματος προσώπου και καταπολέμηση μαύρων κύκλων.
Η θεραπεία αυτή μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο και είναι για όλες τις ηλικίες.
Θα χρειαστούν 3-6 συνεδρίες ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κάθε ασθενής. Η διάρκεια της εφαρμογής κυμαίνεται στα 30 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *