ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Σε ποια πρόσωπα ταιριάζουν τα fillers χειλιών

Η αλήθεια είναι ότι κάθε πρόσωπο είναι διαφορετικό και το αν κάποια πλαστική επέμβαση θα αναβάθμιζε εμφανισιακά το εκάστοτε άτομο είναι σχετικό.

Επίσης, σίγουρα είναι υποκειμενικό: μια αισθητική επέμβαση σε κάποιο πρόσωπο μπορεί στα μάτια μερικών να είναι αρμονική και κολακευτική και στα μάτια άλλων να είναι παράταιρη.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες που μπορούν να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε αν το πρόσωπό μας είναι συμβατό ή όχι με κάποια πλαστική. Στην περίπτωση των fillers στα χείλη, πρέπει να λάβουμε υπόψη τις φυσικές καμπύλες, τις αναλογίες καθώς και τις γωνίες του προσώπου. Ακόμα, την εκφραστικότητά του.

Βασική αρχή είναι ότι αν το πρόσωπο έχει από φυσικού του έντονες γωνίες, έντονα σχηματισμένη, «αιχμηρή» μύτη και χείλη, οστεώδη σχηματισμό και λιπόσαρκα μάγουλα, κατά πάσα πιθανότητα τα fillers μπορεί να δείχνουν παράταιρα.

Heidi Klum – Έχει έντονα γωνιώδες και οστεωμένο πρόσωπο.

Αν επίσης μιλάμε για ένα πρόσωπο με έντονες εκφράσεις και γκριμάτσες, του οποίου τα χαρακτηριστικά κινούνται και μεταβάλλονται πολύ καθώς μιλάει, κατά πάσα πιθανότητα μια πλαστική επέμβαση θα έμοιαζε ξένη. Δύσκολα θα συμβάδιζε με τις υπόλοιπες κινήσεις του προσώπου. Γι’ αυτό πρέπει πάντα να έχουμε υπόψη πώς δείχνει το πρόσωπο όταν κινείται, να μην το σκεφτόμαστε απλώς ακίνητο, πώς θα έδειχνε σε μια φωτογραφία.

Jennifer Aniston – Το πρόσωπό της είναι πολύ εκφραστικό.

Αν αντίθετα το πρόσωπο έχει μια φυσική «στρογγυλάδα», πιο ζουμερά μάγουλα και χείλη και μαλακά χαρακτηριστικά, τα fillers στα χείλη θα έδειχναν σχεδόν αόρατα.

Olivia Munn – Έχει γεμάτα μάγουλα και πιο “μαλακά” χαρακτηριστικά.

Ομοίως, σε ένα πλατύ πρόσωπο, δεν θα ξένιζαν. Επίσης, ένα πρόσωπο που δεν αλλάζει πολύ στις εκφράσεις, που μοιάζει «παγωμένο» από φυσικού του, θα μπορούσε εύκολα να υποδεχτεί μια αισθητική επέμβαση στα χείλη.

Scarlett Jonahsson – Έχει πιο στρογγυλά και ζουμερά χαρακτηριστικά και το πρόσωπό της δεν αλλάζει σημαντικά ανάλογα με τις εκφράσεις που παίρνει.