ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Σφιχτή κοιλιά με ραδιοσυχνότητες

Όταν υπάρχουν μεγάλες εναποθέσεις λίπους γύρω από την κοιλιά, που συνήθως αντιστέκονται στη δίαιτα και τη γυμναστική, καθώς και μεγάλη χαλάρωση και περίσσεια δέρματος, τότε τη λύση μπορεί να δώσει η πλαστική χειρουργική χωρίς νυστέρι.

«Επίθεση» στο λίπος της κοιλιάς, σύσφιξη και ανάπλαση του δέρματος που την περιβάλλει υπόσχεται η μέθοδος «Fractora Plus». Πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο σύσφιγξης που χρησιμοποιεί την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων για να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή σύσφιξη στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων διεγείρει τη δημιουργία νέου κολλαγόνου και συστέλλει τα διάφορα στρώματα του δέρματος, δίνοντας έτσι μια βελτιωμένη όψη στην επιδερμίδα.

Ο ακριβής αριθμός συνεδριών καθορίζεται ανάλογα με την εξατομικευμένη αξιολόγηση των αναγκών του κάθε ασθενούς από τον γιατρό. Συνήθως, συνιστώνται 6 εβδομαδιαίες συνεδρίες. Εάν, ωστόσο, το πρόβλημα της δερματικής χαλάρωσης δεν είναι πολύ σοβαρό, απαιτούνται λιγότερες συνεδρίες και σε πιο αραιά χρονικά διαστήματα.