ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Τι είναι το Feminine Lifting

Ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών που έχουν μπει στην εμμηνόπαυση παρουσιάζει, σε διαφορετικό βαθμό η κάθε μια, απώλεια του ελέγχου της ουροδόχου κύστης, με αποτέλεσμα προβλήματα ακράτειας.

Αυτό συνήθως συμβαίνει με το γέλιο, το βήχα, το φτάρνισμα και την έντονη προσπάθεια όπως το σήκωμα βάρους.

Μετά την εμμηνόπαυση, τις γέννες ή και σε κάποιες περιπτώσεις έντονων αθλητικών δραστηριοτήτων, οι μύες του πυελικού εδάφους ατροφούν σταδιακά εξαιτίας των ορμονικών αλλαγών που συμβαίνουν σ’ αυτή την περίοδο της ζωής κάθε γυναίκας. Αυτή η αλλαγή μπορεί να περιορίσει την αυτοπεποίθηση, να μειώσει την κοινωνικότητα και ακόμη περισσότερο να επιδράσει αρνητικά στην ψυχολογία.

Σύσφιξη του κόλπου με ραδιοσυχνότητες

Το ThermiVa είναι μια μη χειρουργική θεραπεία που χρησιμοποιεί την τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων (RF) για σύσφιξη και αναζωογόνηση του κόλπου τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Είναι το καλούμενο μη επεμβατικό (επαναφέρει τη σφριγηλότητα και κάνει lifting στην εξωτερική εμφάνιση του αιδοίου). Καθώς οι γυναίκες μεγαλώνουν, ειδικά μετά την εγκυμοσύνη, προκύπτει υπερβολική χαλάρωση των μυών του κόλπου. Αυτή η βλάβη μπορεί να μειώσει την αίσθηση κατά την επαφή και να μειώσει τη σεξουαλική ικανοποίηση. Η τεχνολογία ThermiRF είναι εγκεκριμένη από τον οργανισμό FDA και αποτελεί την τεχνολογία επανάστασης.

Η διαδικασία

Κάθε θεραπεία γίνεται στο ιατρείο και διαρκεί 30 λεπτά. Το ThermiVa χορηγείται συνήθως σε τρεις θεραπείες κατά τη διάρκεια των τριών μηνών. Οι ασθενείς αναφέρουν συνεχή βελτίωση μετά από κάθε θεραπεία. Δεν απαιτείται αναισθησία και οι ασθενείς περιγράφουν τη θεραπεία ανώδυνη και χαλαρωτική.

Μετά τη θεραπεία

Δεν υπάρχει περίοδος ανάρρωσης και οι γυναίκες μπορούν να συνεχίσουν όλες τις δραστηριότητές τους κανονικά αμέσως μετά τη διαδικασία. Οι ασθενείς μπορούν να έρθουν σε σεξουαλική επαφή αμέσως μετά τη θεραπεία. Τα αποτελέσματα, αν και μερικοί ασθενείς έχουν αναφέρει άμεση βελτίωση, αναμένεται να είναι αισθητά περίπου 2 εβδομάδες μετά τη θεραπεία.

Πλεονεκτήματα

Τη θεραπεία αυτή μπορεί να την εφαρμόσει ακόμη και μια γυναίκα αμέσως μετά τον τοκετό. Η ThermiVa μπορεί με ασφάλεια να πραγματοποιείται έξι εβδομάδες μετά τον τοκετό και μεταξύ των κυήσεων. Ένας ανιχνευτής χρησιμοποιείται για την ακριβή παρακολούθηση της θερμοκρασίας του ιστού, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη ασφάλεια. Η θεραπεία δημιουργεί μια ζεστή αίσθηση, χωρίς πόνο κατά τη διάρκεια ή μετά τη θεραπεία. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και συνεχίζουν να βελτιώνονται με κάθε θεραπεία.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν περίπου ένα με δύο χρόνια. Για διατήρηση του αποτελέσματος σε ακράτεια και προβλήματα εμμηνόπαυσης συνιστώνται θεραπείες συντήρησης μία φορά το χρόνο μετά την αρχική.

Ιδανικοί υποψήφιοι

Η  θεραπεία ενδείκνυται σε γυναίκες που επιθυμούν κολπική σύσφιξη, βελτίωση της ατροφικής αιδοιοκολπίτιδας (ξηρότητα του κόλπου και του αιδοίου), αύξηση της υγρασίας του κόλπου και κατά συνέπεια την αύξηση την κολπική διέγερσης χωρίς τη χρήση ορμονών, μείωση χειλικού ερεθισμού, βελτίωση της ακράτειας των ούρων, βελτίωση πυελικής πρόπτωσης και βελτίωση της οργασμικής ή σεξουαλικής δυσλειτουργίας που έχει σαν αποτέλεσμα την επίτευξη οργασμού σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.