ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Τι προσφέρει η λιπογλυπτική στο αντρικό σώμα

Η λιπογλυπτική κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις στην προτίμηση των ανδρών αφού σμιλεύει το σώμα στο επιθυμητό σχήμα.

Χαρίζει καλύτερη όψη στο σώμα καθώς η συγκεκριμένη τεχνική βοηθάει σημαντικά και στη σύσφιξη του δέρματος.

Το ανεπιθύμητο λίπος αφαιρείται μόνιμα από μεμονωμένες περιοχές του σώματος που δεν ανταποκρίνονται στην δίαιτα και στην άσκηση. Στους άνδρες αυτές οι περιοχές υπάρχουν κυρίως γύρω από τη μέση -το γνωστό σωσίβιο, στο μέσα μέρος των μηρών και στην περιοχή κάτω από το πιγούνι και το λαιμό (προγούλι). Συνήθως γίνεται με τοπική αναισθησία ή με αισθητική επισκληρίδιο και αν αφορά μικρή έκταση δεν χρειάζεται παραμονή στην κλινική αλλιώς προϋποθέτει παραμονή για ένα βράδυ.

Σε λίγες μέρες μπορεί κανείς να επιστρέψει στην εργασία του και αυτό που είναι απαραίτητο να γνωρίζει είναι ότι χρειάζεται τη βοήθεια ενός ειδικού πιεστικού ενδύματος ή ζώνης μέχρι να ολοκληρωθεί η απορρόφηση των οιδημάτων από την επέμβαση και η σύσφιξη του δέρματος στις υπό θεραπεία περιοχές.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι όλη η διαδικασία γίνεται μέσα από μικρές οπές, άρα χωρίς την ανάγκη τομών στο σώμα και πιθανές επιπλοκές περιορίζονται σε μικροασυμμετρίες που κυρίως εξαρτώνται από την τεχνική και την έκταση του προβλήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.