ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

“Tweakment”: Η νέα τάση στις αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο

Καθώς αρχίζουν τα σημάδια της γήρανσης, μια κλασική ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας δεν είναι αρκετή για να προωθήσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Κάπως έτσι ήρθε το “tweakment”.

Από τα fillers μέχρι τα πήλινγκ ενζύμων, ο όρος αυτός χρησιμοποιείται για να περιγράψει τις λεπτές αλλά αποτελεσματικές καλλυντικές και μεσο-αισθητικές διαδικασίες. Τα “τσιμπήματα” είναι πιο επεμβατικά από τη φρόντιδα της επιδερμίδας και το μακιγιάζ, αλλα λιγότερο επεμβατικά από μια χειρουργική επέμβαση.

Τα χείλη “πάπιας”, τα παγωμένα πρόσωπα από το Botox και οι υπερβολικές πλαστικές βγαίνουν εκτός μόδας. Τώρα που οι ενέσεις γίνονται όλο και λιγότερο ταμπού, οι ασθενείς επιθυμούν όλο και πιο διακριτικά αποτελέσματα, σε συνδυασμό με ελάχιστες αλλαγές στη φυσική δομή του προσώπου τους.

Ο σεβασμός των φυσικών περιγραμμάτων του προσώπου κάνει τους άλλους να προσπαθούν να μαντέψουν αν έχετε κάνει κάποια θεραπεία, χωρίς ποτέ το τελικό αποτέλεσμα να είναι κραυγαλέο. Οι μη επεμβατικές τεχνικές γίνονται γρήγορα δημοφιλείς, με πολλούς ασθενείς να επιλέγουν το MicroBotox ως μια εξαιρετική εναλλακτική λύση. Η λήψη χαμηλών δόσεων Botox συχνότερα θα διατηρεί πιο φυσικό το πρόσωπό σας.

Τα ενέσιμα είναι η μεγαλύτερη τάση στην ιατρική αισθητική αυτή τη στιγμή και είναι εύκολα προσβάσιμα σε όλους. Τα ενέσιμα, τα λέιζερ και η αναζωογόνηση του δέρματος μπορεί να είναι γρήγορες διαδικασίες με άμεσα αποτελέσματα. Οι καλλυντικές θεραπείες είναι τώρα πολύ εξελιγμένες, ενώ το κοινωνικό στίγμα γύρω από την αισθητική χειρουργική μειώνεται. Φυσικά, η φροντίδα του δέρματός σας σε οποιαδήποτε ηλικία είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση μιας νεανικής εμφάνισης.

Τα πληρωτικά χρησιμοποιούνται και σε άλλες περιοχές του προσώπου εκτός από τα μάγουλα και τις ρινοκολικές πτυχές. Οι λοβοί των αυτιών ή η αναζωογόνηση των χεριών αυξάνονται σε δημοτικότητα. Οι θεραπείες κατά της γήρανσης μπορούν να ξεκινήσουν σε νεαρότερη ηλικία και οι ασθενείς γίνονται όλο και περισσότερο ενημερωμένοι για το πώς θα αποφεύγουν τις χειρουργικές επεμβάσεις στο μέλλον. Ξεκινώντας από νωρίς το δέρμα διατηρείται και αναστέλεται η διαδικασία της γήρανσης.