ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

3 μέθοδοι για να αποκτήσετε “thigh gap”

Ήταν το 2014 όταν ξεκίνησε η μόδα του thigh gap, του κενού ανάμεσα στους μηρούς ως απόδειξη ότι είσαι αδύνατη.

Έφηβα κορίτσια στις ΗΠΑ αλλά και στην Ευρώπη, κατέφευγαν σε εξαντλητικές δίαιτες προκειμένου να χάσουν πόντους και να αποκτήσουν αυτό το πολυπόθητο κενό ανάμεσα στα πόδια, που είναι εξαιρετικά φωτογενές για πόζες στο Instagram. Ωστόσο, το κενό αυτό δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κιλά, αλλά με τη σωματοδομή μας.

Οι Έμιλι Ραταικόφσκι και η Μπέλα Χαντίντ έχουν thigh gap.

Φυσικά, σε ένα φυσιολογικό έως λεπτό σώμα είναι πιο πιθανό να είναι εμφανές το thigh gap, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάθε αδύνατο σώμα έχει αυτό το κενό. Τι μπορεί να κάνει κάποιος όμως που θέλει να το αποκτήσει;

Εάν κάποια κοπέλα θέλει να δημιουργήσει thigh gap, χωρίς να επηρεάσει το υπόλοιπο σώμα και χωρίς να καταφύγει σε εξαντλητικές δίαιτες, υπάρχουν 3 επεμβάσεις που μπορούν να αναδείξουν τα πόδια της:

CoolSculpting

Το Coolsculpting είναι μια μη επεμβατική διαδικασία που χρησιμοποιεί στοχευμένη ψύξη για να παγώσει το ανεπιθύμητο λίπος. Τον Απρίλιο του 2014, η FDA ενέκρινε τη συσκευή για το εσωτερικό των μηρών για να μειώσει την περιφέρεια του μηρού και να δημιουργήσει το thigh gap.

Η διαδικασία συνήθως ολοκληρώνονται σε μια σειρά συνεδριών και τα αποτελέσματα χρειάζονται αρκετές εβδομάδες για να φανούν και μερικούς μήνες για να είναι εντελώς ώριμα.

Λιποαναρρόφηση

Η λιποαναρρόφηση είναι μια επιλογή για όσους έχουν μεμονωμένους θύλακες λίπους που δεν έχουν ανταποκριθεί στη διατροφή και την άσκηση. Αυτή η διαδικασία χρησιμοποιεί μικροσκοπικές τομές για την αναρρόφηση του λίπους, δημιουργώντας ένα ομαλότερο περίγραμμα στον ανώτερο μηρό.

Ανύψωση μηρών

Αν επιπλέον δέρμα “κρέμεται” στα πλαϊνά των μηρών, η κατάλληλη επέμβαση είναι η ανύψωση των μηρών. Αυτή η διαδικασία σφίγγει το δέρμα στο άνω τμήμα του ποδιού, αφαιρώντας το επιπλέον δέρμα και δημιουργώντας ένα ομαλότερο περίγραμμα στον εσωτερικό και στον εξωτερικό μηρό.