ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Λιποαναρρόφηση και λιπογλυπτική μαζί για εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Μέσα σε μια ώρα με μια απλή, ακίνδυνη, ελάχιστα επεμβατική διαδικασία, ανώδυνα και αναίμακτα μπορεί κάποιος να απαλλαγεί από αυτά τα ανεπιθύμητα ψωμάκια και εξογκώματα που αλλοιώνουν την εικόνα και ταλαιπωρούν τη ψυχολογία.

Η συγκεκριμένη αισθητική τεχνική λιποαναρρόφησης ονομάζεται Τriple Stage Lipo και ασκεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους την εξουδετέρωση του λίπους.

Πρόκειται ουσιαστικά για τρεις μεθόδους συγκεντρωμένες σε μια, καθώς συνδυάζονται η χημική λιποδιάλυση, η μηχανικά υποβοηθούμενη διάλυση εξουδετέρωσης του λίπους και η εφαρμογή laser για λιπόλυση και σύσφιξη του δέρματος.

Πλεονεκτήματα

Μέσα σε 20 λεπτά έως μία ώρα, ανάλογα με το μέγεθος του αισθητικού προβλήματος η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί και ο ασθενής επιστρέφει την επόμενη κιόλας μέρα στη δουλειά του.

Ο χειρισμός αυτής της ελάχιστα επεμβατικής τεχνικής γίνεται μέσα από 3 μικρές οπές μεγέθους 2-3 χιλιοστών. Όπως ακριβώς γίνεται στην λαπαροσκοπική και τη ρομποτική χειρουργική, αλλά με πολύ μικρότερες οπές. Έτσι, δεν μένουν σημάδια-ουλές αφού οι οπές αυτές είναι τόσο μικρές που κλείνουν αμέσως μετά, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Επίσης, η συγκεκριμένη τεχνική δεν απαιτεί ολική αναισθησία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.