ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Σύγχρονη τεχνική βάζει τέλος στο τοπικό πάχος

Η Λιποπλαστική Υψηλής Ευκρίνειας αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το πρόβλημα του τοπικού πάχους εκμεταλλευόμενη το περιττό λίπος με τον καλύτερο τρόπο.

Μια κατάσταση γνωστή ως Λιποδυστροφία, δηλαδή δυσανάλογη συγκέντρωση λίπους τοπικά σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, ταλαιπωρεί συχνά γυναίκες αλλά και άντρες, που μάταια πασχίζουν να απαλλαγούν από το τοπικό πάχος με άσκηση και δίαιτα. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν τα γνωστά σε όλους μας «ψωμάκια», αλλά και το διπλοσάγονο, η κοιλιά, οι γλουτοί, οι έσω και έξω μηροί, τα γόνατα και οι περιπτώσεις γυναικομαστίας στους άντρες.

Η ορολογία

Συχνά γίνεται λόγος για τεχνικές αντιμετώπισης της λιποδυστροφίας με όρους όχι και τόσο σαφείς για όλους εμάς, που δεν είμαστε γιατροί. Έτσι, καλό είναι να γνωρίζουμε πως με τον όρο Λιπογλυπτική εννοούμε την αφαίρεση του λίπους με λεπτεπίλεπτες κάνουλες, με τον όρο Λιποπλαστική υποδηλώνεται η μεταφορά του λίπους που αφαιρείται σε κοντινές ή και πιο απομακρυσμένες περιοχές του σώματος, δηλαδή η αυτομεταμόσχευση λίπους ή λιποπροσθετική, ενώ με τον όρο Μηχανικά Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση οι γιατροί μιλάνε για τη διαδικασία που εκτελείται με τη βοήθεια ειδικών συσκευών, οι οποίες προσδίδουν στις λεπτές κάνουλες οριζόντια και κυκλική κίνηση.

Ο συνδυασμός

Η Λιποπλαστική Υψηλής Ευκρίνειας (High Definition Lipoplasty) στην ουσία είναι ένας συνδυασμός, που αφορά τον άριστο και ενδελεχή προεγχειρητικό έλεγχο και σχεδιασμό, αλλά και τη χρήση όλων των προηγουμένων τεχνικών συνδυαστικά, ώστε να επιτυγχάνεται ένα εξαιρετικά ακριβές αποτέλεσμα. Η μηχανική υποβοήθηση συντελεί στην ακούραστη, λεπτομερή και επίμονη αφαίρεση του λίπους, καθώς αυτό συλλέγεται, ενώ στη συνέχεια μπορεί να επανατοποθετηθεί σε διάφορα άλλα σημεία του σώματος (lipofilling= λιποπρόσθεση), όπου είναι απαραίτητο, προκειμένου να επιτευχθεί η απόλυτη αρμονία.

Για παράδειγμα, μπορεί ο γιατρός να πάρει κάποια ποσότητα λίπους από την κοιλιά και να τη βάλει στις γάμπες, όταν αυτές δεν είναι καλλίγραμμες, ή σε κάποια άλλη περιοχή (π.χ. πρόσωπο ή χείλη), ή να τη χρησιμοποιήσει για τον τονισμό των ζυγωματικών.
Η επέμβαση εφαρμόζεται όπου υπάρχει περίσσεια λίπους (μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, βραχίονες), σε άτομα άνω των 18 ετών και πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και μέθη, ενώ ο ασθενής επιστρέφει άμεσα σπίτι του. Η όλη διαδικασία περιλαμβάνει την έγχυση μεγάλης ποσότητας αναισθητικού διαλύματος στην προβληματική περιοχή και στη συνέχεια την αφαίρεση του λίπους. Κατόπιν επεξεργασίας, το λίπος αυτό επανεισάγεται στο σώμα, για να διορθώσει τις ατέλειες.

Πλεονεκτήματα

– Μείωση του επεμβατικού χρόνου
– Αποφυγή επιδερμικής χαλάρωσης
– Ελαχιστοποίηση του πόνου και των μετεγχειρητικών οιδημάτων και μωλώπων
– Επέκταση των ενδείξεων της λιποαναρρόφησης και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας
– Αυξημένη ασφάλεια, χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας
– Απουσία τομών – γίνονται μόνο μερικές μικροσκοπικές οπές του 0,5 εκ.
Μακροχρόνια διάρκεια αποτελέσματος, εφόσον διατηρηθεί σταθερό το βάρος στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.